overzicht
Smart Trike CharmPlus 3 in 1 driewieler, Blauw
 • Uitverkocht

  SmarTrikeSmart Trike CharmPlus 3 in 1 driewieler

  79.95
  Blauw
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle buitenspeelgoed

  Smart Trike CharmPlus 3 in 1 driewieler

  De FISHER PRICE Smart Trike CharmPlus 3 in 1 driewieler in de lichtblauwe uitvoering is een driewieler geschikt voor kinderen van 12 maanden tot 3 jaar. Het comfortabele stoeltje kan in twee verschillende standen worden gezet, is voorzien van een afneembare veiligheidsbeugel, een riem, EVA wielen, een optie voor vrij-loop van het voorwiel, anti slip pedalen en ee  laadbakje met deksel.

  Vrijloop
  Een voordeel van het grote voorwiel is dat deze voorzien is van een functie om deze vrij te kunnen laten lopen, zonder dat de trappers meegaan. Dit heeft als voordeel dat je zoon of dochter de voetjes gewoon op de trappers kan houden terwijl je de driewieler vooruit duwt.

  3 in 1
  Deze driewieler heeft maar liefst vier verschillende uitvoeringen, zodat deze mee kan groeien met je zoon of dochter. De driewieler begint, geheel compleet, voor kinderen vanaf 10 maanden.
  - Stap 1: In de eerste fase van dit model heb je als ouder nog de gehele controle over de driewieler. Als ouder stuur en duw je de driewieler en zit je zoon of dochter stevig in het zadel.
  - Stap 2: De tweede fase is voor kinderen van ongeveer 18 maanden. In deze fase heb je nog steeds controle over de driewieler, maar zit je zoon of dochter los op de driewieler. Hiermee wordt het evenwicht en de balans op de proef gesteld..
  - Stap 3: Bij het bereiken van de vierde fase, na ongeveer 30 maanden, kun je de hele vrijheid overlaten aan je zoon of dochter. Je demonteert de duwstang en geeft hiermee alle vrijheid voor het gebruik van de driewieler.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen: 91,5 x 46 x 98,8cm
  - Materiaal: Metaal
  - Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand