overzicht
Smart Trike Carnival 3 in 1 driewieler, Roze
 • Uitverkocht

  SmarTrikeSmart Trike Carnival 3 in 1 driewieler

  69.95
  Roze
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle buitenspeelgoed

  Smart Trike Carnival 3 in 1 driewieler

  Deze roze Carnival 3 in 1 driewieler van smartTrike is een driewieler geschikt voor kinderen van 10 maand tot 3 jaar, heeft een afneembare zonnescherm, afneembare veiligheidsbeugel, anti slip pedalen, een inklapbare voetsteun en een ladbakje met deksel.

  Touch Steering
  De driewieler is uitgevoerd met specifieke touch steering technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat deze net zo makkelijk te (be)sturen is als de buggy die je direct na de geboorte gebruikt. De buggy stuurt zeer soepel, zodat jij makkelijk kunt manouvreren, zonder dat je zoon of dochter hier last van heeft.

  3 in 1
  Deze driewieler heeft maar liefst vier verschillende uitvoeringen, zodat deze mee kan groeien met je zoon of dochter. De driewieler begint, geheel compleet, voor kinderen vanaf 10 maanden.
  - Stap 1: In de eerste fase van dit model heb je als ouder nog de gehele controle over de driewieler. Als ouder stuur en duw je de driewieler en zit je zoon of dochter stevig in het zadel.
  - Stap 2: De tweede fase is voor kinderen van ongeveer 18 maanden. In deze fase heb je nog steeds controle over de driewieler, maar zit je zoon of dochter los op de driewieler. Hiermee wordt het evenwicht en de balans op de proef gesteld..
  - Stap 3: Bij het bereiken van de vierde fase, na ongeveer 30 maanden, kun je de hele vrijheid overlaten aan je zoon of dochter. Je demonteert de duwstang en geeft hiermee alle vrijheid voor het gebruik van de driewieler.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 93 x 45 x 102cm
  - Materiaal: Metaal
  - Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand