Overzicht

Een smart home is niks zonder slimme beveiliging. Wil jij je huis kunnen verlaten met een gerust gevoel? Dankzij de slimme beveiligingscamera's, beveiligingssystemen, slimme video deurbellen, IP camera's, slimme sloten, slimme rookmelders en slimme bewegingsmelders maak jij je huis een stukje veiliger. De slimme beveiligingsartikelen zijn allemaal via een een app te besturen en zijn verbonden aan het internet. Staat er bijvoorbeeld iemand voor deur, dan kun je dit zelfs zonder dat je thuis hoeft te zijn. Houd altijd een oogje in het zeil! Bekijk het complete slimme assortiment voor beveiliging van topmerken als Ring, Nest, Eufy en Philips HUE in deze shop.

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Slimme beveiliging

Ben jij op zoek naar beveiliging voor je huis? Kies dan voor slimme beveiliging. Je vindt hier slimme beveiligingscamera's, beveiligingssystemen, slimme video deurbellen, IP camera's, slimme sloten, slimme rookmelders en slimme bewegingsmelders/sensoren. Daarnaast vind je hier ook slimme babyfoons, kijk mee op vanaf je smartphone en krijg bijvoorbeeld meldingen bij detectie van beweging. Zo kun je ontspannend verblijven in de woonkamer en je kindje laten slapen. Bekijk ook ons complete aanbod smart home voor nog meer inspiratie om je huis slimmer te maken.

video deurbellen

Houd altijd een oogje in het zeil met een video deurbel. Waar je ook bent jij kunt zien wie er voor je deur staat via een bijbehorende app. De beelden worden opgeslagen zodat je deze ook nog altijd op een later moment nog kunt bekijken.

sensoren

Een waarschuwing als er een raam of deur wordt geopend. Omgevingstemperatuur meten of omgevingslicht detecteren. Een slimme sensor kan je helpen jouw huis veiliger te maken of om je van nuttige informatie te voorzien.

Service van wehkamp

Wil jij ook je huis voorzien van slimme beveiliging? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je smart beveiligingssysteem voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help