Slimme deurbellen

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Draadloze deurbellen

Heb jij de bezorger gemist, omdat je de bel niet hoorde? Dan is een draadloze deurbel echt jouw ding(dong). Je neemt de ontvanger van de draadloze deurbel namelijk gewoon mee naar elke ruimte in je huis of zelfs naar de tuin. Zo hoor je de bel altijd. Het bereik van de deurbellen verschilt per model, maar over het algemeen kan de ontvanger op z’n minst 50 meter tot wel 200 meter van de bel verwijderd zijn en toch nog werken.

Je eigen stijl snel geïnstalleerd

Afhankelijk van je wensen is er altijd wel een bijpassende draadloze deurbel. Kies je een draadloze deurbel op batterijen of liever een plug-in-deurbel die direct in het stopcontact kan? Wil je elke dag een andere belmelodie? Kies dan een draadloze deurbel met meerdere melodieën. Er zijn zelfs varianten waarop je je eigen mp3-bestand kunt zetten. Dan hoor je altijd jouw favoriete geluid als er iemand aanbelt. Wil je de bel niet verplaatsen, maar wel horen, kies dan een bel waar je het volume van aan kan passen. Alle bellen zijn spatwaterdicht, dus kunnen tegen regen. Welke keuze je ook maakt, je draadloze deurbel is snel geïnstalleerd en meteen klaar voor gebruik.

Draadloze deurbel met camera

Ben jij regelmatig niet thuis? Kies dan voor een van de draadloze deurbellen met camera. Op het moment dat iemand aanbelt, zie én hoor je diegene direct op je telefoon. Combineer je deze bel met een automatische deuropener, dan kun je zelfs op afstand de deur voor ze open doen.

Draadloze deurbellen bestellen

Je bestelt jouw draadloze deurbel gemakkelijk online bij wehkamp! En bevalt de melodie niet of heb je liever een andere kleur bel? Retourneren is gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.