Smart Home Hub

Automatiseer je huis met een smart home basisstation. Jouw Smart Home basisstation zorgt voor de connectie tussen al jouw slimme apparaten. Bedien de slimme stekkers, lampen, thermostaat en rookmelders allemaal vanaf één centraal punt. Je stemt hiermee je slimme apparatuur gemakkelijk op elkaar af. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een starterpakket van bijvoorbeeld Philips Hue of Trust Smart Home, zodat je een goede basis hebt om jouw huis slim te maken.

5 resultaten
nieuwste collectie

5 resultaten

Smart Home basisstations

Een goede keus in het juiste basisstation is erg van belang, omdat je hiermee jouw slimme apparaten in huis met elkaar kunt verbinden. Dus ben jij handig en wil je jouw huis automatiseren? Dan zit je hier goed. Een basisstation is jouw basis in een smart home!

De starterkit

Naast een basisstation vind je hier ook alle starterkits. Dit zijn sets met verschillende onderdelen om jouw huis slim in te richten. Denk aan verschillende setjes met een Google Home mini, Philips Hue lampen en slimme schakelaars of sets met enkel verlichting en tijdschakelaars. Het is allemaal mogelijk.

Service van wehkamp

Wil jij ook beginnen met het opzetten van jouw smart home? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel voor 23:59 uur en ontvang het morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.