Ring deurbellen

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Met een deurbel van Ring weet je altijd wie er voor de deur staat

Lijkt het je prettig om te weten wie er voor je deur staat, voordat je de deur opent? Wil je bovendien via je telefoon een signaal krijgen als je deurbel bewegingen detecteert? Bekijk dan eens deze pagina met de deurbellen van het merk Ring.

Voer met de Ring deurbel een videogesprek met de persoon voor de deur

De Ring deurbel met videofunctie is een deurbel die je meer veiligheid biedt dan een gewone deurbel. De Ring video deurbel laat zien wie er voor de deur staat en je kunt zelfs een gesprek voeren met de desbetreffende persoon. Stel in dat het waarschuwingssignaal naar je tablet of telefoon wordt gestuurd en je bent altijd op de hoogte van wat er zich voor je deur afspeelt. Heb je je telefoon of tablet niet altijd bij de hand? Combineer de deurbel dan met de Ring Chime. Deze Ring deurbel voor geluid binnen laat je ook zonder telefoon en tablet weten dat er iemand voor de deur staat.

Verschillende uitvoeringen van de Ring video deurbel

De Ring deurbel is verkrijgbaar in brons en wit. De ingebouwde camera toont je altijd en overal wie er voor de deur staat. Dat betekent dat je zelfs vanaf je werkt kunt zien wie er aanbelt. Voor deze functie is het wel belangrijk dat je de deurbel koppelt aan de Ring app. De deurbel heeft daarnaast nog een aantal andere functies. Zo kan de deurbel nog steeds zichtbaar beeld tonen als het buiten donker is en via de Ring app stel je eenvoudig in vanaf wanneer bewegingen moeten worden opgenomen. Een handige functie om te zorgen voor wat extra privacy.

De Ring Pro deurbel

De Ring Pro deurbel is heel gemakkelijk te installeren door de deurbel aan te sluiten op een stopcontact. In tegenstelling tot de reguliere deurbel van Ring kun je bij deze deurbel de bewegingsdetectie volledig naar eigen wensen instellen. Bij deze deurbel kun je daarnaast zelfs videobeelden in de Cloud bewaren. Voor deze functie heb je wel een Ring Protect abonnement nodig. Ook leuk: deze deurbel wordt geleverd inclusief vier verwisselbare frontjes in verschillende kleuren. Je bepaalt dus zelf welke kleur het beste past bij je deur.

Ring deurbel in de aanbieding kopen

Een ring deurbel kopen is erg eenvoudig bij wehkamp. Je hoeft alleen op de gewenste deurbel te klikken en het artikel in het winkelmandje te plaatsen, en rest wijst zich vanzelf. Koop de deurbel in de aanbieding door een kortingscode te gebruiken of wacht tot de sale begint om de deurbel voor minder geld in huis te halen.

Je deurbel, alarmsystemen en beveiligingscamera's bij wehkamp

Wil je zo snel mogelijk de veiligheid ervaren die een deurbel met camera van Ring met zich meebrengt? Of wil je graag je huis beveiligen met een alarmsysteem of beveiligingscamera van Ring? Bestel dan vandaag nog de producten van Ring bij wehkamp en ontvang ze morgen al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.