Bewegingssensoren

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Het comfort van een draadloze bewegingssensor

Wie kent deze situatie niet: na een lange werkdag breng je een bezoekje aan de supermarkt. Eenmaal thuisgekomen loop je met je handen vol boodschappen door een donkere gang en ga je finaal op je plaat door rondslingerende schoenen. Het gevolg? Een verschrikkelijk humeur en een kapotte doos met eieren. Wil jij voor eens en voor altijd met dit probleem afrekenen? Plaats dan een draadloze bewegingssensor in of rond je huis. De led verlichting met bewegingssensor gaat automatisch aan als jij eraan komt.

Lamp met bewegingssensor voor binnen en buiten

In onze webshop vind je een lamp met bewegingssensor voor binnen of buiten. Zo is een bewegingssensor met lamp op de wc een lifesaver. Daarnaast raden we je aan om een plafond bewegingssensor in bergruimtes en de gang aan te brengen. Zo hoef je nooit meer naar het lichtknopje te zoeken. Een bewegingssensor voor buiten is ideaal om je gasten een warm welkom te geven of om inbrekers af te schrikken. Sommige sensoren zijn te bedienen via je telefoon, waardoor je bijvoorbeeld ook als je niet thuis bent het licht aan kunt doen. Superhandig als je een avondje uit bent of liever niet in het donker thuis wilt komen.

Must-haves voor een veilig en comfortabel smart home

Een draadloze bewegingssensor en nog veel meer must-haves voor een veilig en comfortabel huis koop je in onze webshop. Maak je smart home bijvoorbeeld compleet met een beveiligingscamera, alarmsysteem en deursloten. Plaats je je bestelling vandaag? Dan bezorgen wij je pakket de volgende werkdag. Je betaalt bij ons geen verzendkosten als je voor 20,- of meer bestelt en hebt altijd 30 dagen bedenktijd. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.