WOOX beveiligingscamera's

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Beveilig je huis met een Woox camera

Er zijn diverse manieren om je huis te beveiligen. Het plaatsen van goede sloten is het begin, maar soms is dat niet voldoende. Voel jij je niet altijd veilig in je eigen huis? Investeer dan in wat extra smart home security en bestel een Woox camera.

Een camera met geluids- en bewegingsdetectie

De camera’s van Woox zijn stuk voor stuk uitgerust met geluids- en bewegingsdetectie. Wordt er een geluid of beweging geregistreerd door de camera? Dan krijg je een melding. Zo houdt de camera jouw omgeving goed in de gaten, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Indoor of outdoor

Woox verkoopt verschillende soorten camera’s. Ben je op zoek naar een camera die je binnen kunt plaatsen? Bestel dan een Woox indoor smart camera. Wil je jouw camera buiten plaatsen? Dan heb je een outdoor camera nodig. Weersomstandigheden als zon, regen, hagel en sneeuw hebben geen invloed op de kwaliteit van een outdoor camera. Bij een Woox indoor smart camera is dat wel het geval. Plaats deze camera daarom alleen binnen.

De Woox smart security cam en de Woox Home app

Jouw zwarte Woox smart security cam is verbonden met de Woox Home app. Deze app geeft een melding als er geluid of beweging wordt gedetecteerd, maar ook als de batterij van je camera bijna leeg is. Dat gebeurt overigens niet vaak, want de batterij van een Woox camera hoef je gemiddeld slechts eens in de vier maanden op te laden. Daarnaast kun je de Woox Home app gebruiken om te luisteren en te praten via je camera. Dat kan als je thuis bent, maar ook op afstand. Handig als je niet thuis bent en er een pakketje wordt bezorgd!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.