Ring beveiligingscamera's

12 resultaten
nieuwste collectie

12 resultaten

Knock-knock: weet wie er aan de deur is met de deurbel met camera van Ring

Met een Ring beveiligingscamera houd je scherp in de gaten wat er in en rondom jouw huis gebeurd. Zo is een deurbel met camera van Ring de oplossing als je de deur liever niet open wilt doen voor onbekenden (of als je schoonouders weer eens onverwacht op de stoep staan). Een Ring Stick Up Cam beveiligingscamera is ideaal om in een subtiel hoekje te verstoppen of om regelmatig te verplaatsen. Plaats de camera bijvoorbeeld in de boekenkast, zodat je ziet wat je huisdieren uitspoken als jij niet thuis bent, of verstop de Ring camera in de keuken als je een koekjesdief wilt ontmaskeren.

Creëer een stukje controle en veiligheid

De Ring draadloze beveiligingscamera geeft je een stukje controle en veiligheid, ook als je zelf niet thuis bent. In onze webshop vind je zowel een Ring indoor camera (voor binnenshuis) als een Ring camera voor buiten. Een absolute aanrader voor op je terrein is de Ring camera light. Deze camera beschikt over bewegingssensoren en stuurt direct een melding naar je tablet, telefoon of pc als iemand zich op jouw terrein bevindt. Via de app zie en hoor je vervolgens precies wat er zich buiten afspeelt.

Bekijk de verschillende camera’s

Wil je een Ring camera kopen? Bekijk dan op je gemak de verschillende opties. Afhankelijk van je budget en het doel waarvoor je de camera wilt gebruiken, vind je vast wel een geschikt model in onze webshop. Zo beschikken sommige camera’s over coole snufjes waarmee je insluipers in de spotlights zet of zelfs een alarm af laten gaan. Let wel even op: als je wilt dat de beelden bewaard worden, dien je een abonnement af te sluiten. Voor een paar euro per maand maak je gebruik van deze handige service. Tot slot maak je van je huis pas echt een veilige plek als je direct kiest voor een alarmsysteem en stevige deursloten.

Ring camera kopen in onze webshop

Wij bezorgen je Ring beveiligingscamera binnen een werkdag en bieden je een geweldige service. Zo kies je zelf je betaalmethode, heb je altijd 30 dagen bedenktijd en betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van minimaal € 20. Check al onze voorwaarden op de website of neem contact op met de klantenservice als je een vraag hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.