Netatmo beveiligingscamera's

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Een veiliger gevoel dankzij een Netatmo camera

De Netatmo camera is een beveiligingscamera die goed werkt als afschrikmiddel voor ongewenste gasten. Je voelt je in en rondom je huis dankzij deze camera extra veilig en geborgen. De camera's van Netatmo zijn dankzij revolutionaire technologieën voorzien van allerlei handige functies. We geven je meer informatie over de verschillende camera's en de mogelijkheden.

De Netatmo camera Welcome

De Netatmo camera Welcome herkent gezichten. Als de camera iemand detecteert, stuurt hij direct de naam van deze persoon door naar je smartphone. Je weet daardoor meteen dat je vriend of buurvrouw voor de deur staat. Ook als de camera een onbekend persoon ziet, krijg je een waarschuwing via je smartphone.

De Presence camera Netatmo

De Presence camera Netatmo, ook wel bekend als de Netatmo licht camera, heeft een geïntegreerde schijnwerper. Het apparaat laat het je direct weten als het iemand dicht bij je woning signaleert en schakelt daarnaast een schijnwerper in. De schijnwerper is vaak al voldoende om ongewenste bezoekers te weren en is ook nog eens erg handig als je zelf laat op de avond of 's nachts thuiskomt. Je hoeft dankzij deze camera niet in het donker naar je sleutels te zoeken.

Netatmo camera aanbieding bij wehkamp

Naast camera's voor buiten of een Netatmo indoor camera verkopen wij ook andere apparatuur van het merk Netatmo, zoals klimaatbeheersing en elektronica voor je smart home. Maak het jezelf gemakkelijk! Als je vandaag nog een product van Netatmo koopt, heb je het morgen al in huis! Heb je een krap budget? Met een beetje geluk koop je de elektronica van Netatmo in de aanbieding. Heb je achteraf spijt van je aankoop? Geen probleem! Je hebt 30 dagen de tijd om de camera gratis terug te sturen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.