Beveiligingscamera's

73 resultaten
nieuwste collectie

73 resultaten

Ga voor optimale veiligheid met een smart home camera

Wij vinden het belangrijk dat je je in je eigen huis 100 procent veilig voelt. Daarom verkopen we verschillende soorten camera’s. Met een camera zie je altijd wat er in de directe omgeving van je huis speelt. Handig als je weg bent, maar ook als je gewoon thuis bent.

Wil je investeren in optimale veiligheid? Bestel dan een smart home beveiliging camera bij wehkamp.

Wat is een smart home camera?

Smart home of wifi camera’s zijn de camera’s van de toekomst. Deze camera’s bedien je eenvoudig van een afstand, simpelweg door gebruik te maken van een app. Met een smart outdoor camera zie je op een afstand wat er rondom je huis gebeurt. Met een indoor camera zie je op een afstand wat er in huis speelt. Handig als je huisdieren of kinderen hebt!

De voordelen:

  • De camera’s zijn erg gebruiksvriendelijk. Je bedient ze gemakkelijk met een app, ook op afstand.
  • De camera’s zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee.
  • De camera’s zijn relatief goedkoop in de aanschaf.

Een camera thuis voor binnen of buiten

Op deze pagina vind je ons complete aanbod camera’s. Wil je zien wat er in de directe omgeving van je huis gebeurt? Bestel dan een outdoor camera, of koop een camera thuis voor binnen. Zet deze camera voor het raam of voor een deur en je ziet ook de omgeving van je woning. Controleer wel goed of het beeld van de camera scherp genoeg is vanuit de door jou gekozen positie.

Wil je zien wat er in je huis gebeurt als je er niet bent of als je in bed ligt? Bestel dan een wifi camera voor binnen. Tip voor dierenliefhebbers: met een honden camera voor binnen houd je jouw trouwe viervoeter ook van een afstand in de gaten.

wehkamp: alleen camera’s van topmerken

Bestel je een smart home beveiliging camera bij wehkamp? Dan krijg je altijd de beste kwaliteit. Wij verkopen namelijk alleen camera’s van topmerken. Bijvoorbeeld D-Link en Foscam. Ook voor een Ring camera voor binnen ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij wehkamp profiteer je van een razendsnelle levering. Bestel je HD smart home wifi camera vandaag nog en je installeert hem morgen al.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.