Ring alarmsystemen

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Beveilig je huis met een Ring alarmsysteem

De meesten van ons kennen de Ring deurbellen die uitgerust zijn met een camera. Hiermee zie je (zelfs als je bijvoorbeeld op vakantie bent) wie er aan je deur staat. Ook neem je op elk gewenst moment via de bijbehorende app op je telefoon een live kijkje in huis. Het merk maakt tevens zeer geavanceerde alarmsystemen voor in huis. Hiermee verbind je jouw Ring alarmsysteem en de video deurbel en maak je zelf een beveiligingsnetwerk op maat. In onze webshop bieden we een uitgebreid assortiment Ring componenten waarmee je je woning en gezin beveiligt.

Stel jouw alarmsysteem samen

Met de Ring componenten voor een alarmsysteem stel je zelf een uitstekend systeem voor je woning of kantoor samen. Bijvoorbeeld met een zeer nauwkeurige bewegingssensor, waarbij je middels de instellingen rekening houdt met de bewegingen van eventuele huisdieren. Met slimme contact sensoren bij de deuren en de ramen weet je middels een melding via de Ring app direct wat er speelt als er een deur of raam geopend (of gebroken) wordt.

Een systeem inclusief camera deurbel

De slimme deurbel geeft je een melding als personen binnen een bepaalde afstand van de voordeur staan of lopen, en biedt de mogelijkheid om te spreken met degene die aan de deur staat. Ook filmpjes bewaren is mogelijk. Kies je voor een complete basisset inclusief een basisstation of stel je je Ring alarm system geheel zelf samen? In onze webshop vind je de complete startersset, die je desgewenst uitbreidt, maar ook afzonderlijke functionele uitbreidingen.

Makkelijk een Ring alarmsysteem kopen

Ga je een Ring alarmsysteem kopen? Wij bieden je een zeer uitgebreid assortiment Ring items die moeiteloos aan elkaar te verbinden zijn. Achteraf betalen voor je Ring alarmsysteem met video deurbel is geen probleem.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.