Smanos W120i beveiligingssysteem, Wit

  SmanosW120i beveiligingssysteem

  199.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Smanos W120i beveiligingssysteem

  Dit draadloos Smanos W120i  beveiligingssysteem bestaat uit een basisstation, 2 magneetcontacten afstandsbediening, en een HD WiFi camera P70. Mocht er iets onverhoopt gebeuren krijg je niet alleen een direct een  App-melding maar kan je ook ter plekke kijken om te bepalen wat je moet doen. Het maakt niet uit of je op het werk, op reis of op vakantie bent, je kunt jouw huis volledig op afstand bedienen en bewaken.

  Smart Hub
  De W120 Hub blijft trouw aan plug-and-play. Gewoon de stroom aansluiten, de gratis W120 iOS- of Android-app downloaden, WiFi instellen, draadloze sensoren of accessoires toevoegen en koppelen, en je gaat met een gerust hart op pad om wat dan ook te doen. Systeemmanoeuvres zoals het volume en de tijd van de sirene, vertragingen bij het in- en uitstappen, het toevoegen of verwijderen van sensoren, en nog veel meer intuïtieve instellingen kunnen allemaal worden gedaan met simplee  vegen en tikken op je smartphone.

  P70 HD WiFi-camera
  De P70 camera is een geheel nieuwe toevoeging aan de smanos draadloze smart home portfolio. Sluit gewoon de stroom aan en volg de stappen op de gratis W120 iOS- of Android-app om de camera toe te voegen. Via de App krijg je overal en altijd te zien en te horen wat er in je woning gebeurt. De ingebouwde hifi microfoon en -luidspreker zorgen voor hoogwaardige tweeweg audiocommunicatie, en de industriële beeldsensor maakt de klok rond scherpe videobeelden. Samen met het smanos alarmsysteem geniet je moeiteloos en betaalbaar van een slim en veilig huis.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie