Smanos PT-180H IP-camera, Wit

  SmanosPT-180H IP-camera

  159.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Smanos PT-180H IP-camera

  Deze PT-180H IP-camera van Smanos is een camera met ongekende mogelijkheden. De camera is makkelijk in gebruik, geeft een duidelijk HD-beeld en is makkelijk te plaatsen aan de muur, het plafond of met behulp van de meegeleverde standaard.

  Beeldkwaliteit
  De camera is voorzien van een groot aantal mogelijkheden waar jij al je kostbaarheden moeiteloos mee in de gaten kunt houden. De HD-fisheye lens heeft de volgende zes verschillende weergave opties; Birds-Eye, panoramisch, half rond, drievoudig, viervoudig en dubbel panoramisch. Deze weergave opties zijn eenvoudig te verwisselen met behulp van de App.

  Bewegingsmelder
  De camera is voorzien van een ingebouwde bewegingsmelder. Deze melder geeft een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat jij direct op je aangesloten apparatuur mee kunt kijken met de camera.

  Tweewegcommunicatie
  Heb je op de app een melding gekregen dat er iemand in je huis is? Dan kun je dankzij tweewegcommunicatie niet alleen toezien, je kunt ook daadwerkelijk contact leggen met de persoon. De camera is voorzien van een luidspreker met HiFi kwaliteit, zodat terugspreken geen enkel probleem is.

  App
  De camera werkt in combinatie met de speciaal hiervoor beschikbare app. De beelden welke worden opgenomen door de camera kunnen met behulp van deze app in de cloud worden opgeslagen. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is te vinden onder de naam '''Smanos Home'''

  Opslagruimte
  Naast de opslagruimte in de cloud, is het ook mogelijk om gebruik te maken van een externe SD-geheugenkaart. De geheugenkaart kan in de camera worden gestoken en met behulp van de app, kan deze desgewenst in - of uitgeschakeld worden.

  Bevestiging
  De camera wordt standaard met een strakke houder geleverd. Met deze standaard is het mogelijk om de camera op een tafel, in een kast of op een plank te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de camera aan de muur of het plafond te bevestigen. Hierdoor heb jij altijd en overal zicht op je kostbaarheden en hoef je niet bang te zijn dat de camera iets niet kan zien.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie