Smanos K1 Smart Home DIY beveiligingssysteem

  SmanosK1 Smart Home DIY beveiligingssysteem

  269.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Smanos K1 Smart Home DIY beveiligingssysteem

  Dankzij dit K1 Smart Home beveiligingssysteem heb jij op een moderne, strakke en simpele manier je gehele huis beveiligd tegen inbraak. Dit systeem bestaat uit een Smart Hub waar de volgende accessoires op worden aangesloten; Een binnensirene, deur-/raamsensoren (2x) en een diervriendelijke bewegingsmelder. Uiteraard voorzien van een voeding adapter voor de Smart Hub, een snel start gids en inclusief alle batterijen.

  868 Mhz
  De communicatie van de Smart Hub met de verschillende accessoires gebeurt door middel van de welbekende 868 Mhz technologie. Deze technologie heeft het voordeel dat deze ook samenwerkt met de slimme thermostaat van Nest.

  Accessoires
  Er kunnen tot maar liefst 50 accessoires worden aangesloten op de Smart Hub, zodat jij niet alleen je huis, maar ook aangesloten ruimtes zoals een schuur of garage met één app en één systeem kunt beveiligen. Plaats bijvoorbeeld een sirene in de garage, zodat je het zowel ziet als hoort wanneer er iemand onverwachts de garage binnen komt.

  Plug and play
  De installatie van dit systeem is een fluitje van een cent. Je dient enkel de Smart Hub te installeren op een positie nabij een stopcontact en alle accessoires werken op batterij. Dankzij de Z-wave technologie worden de accessoires automatisch gekoppeld met de Smart Hub en de installatie in combinatie met de app maakt dat jij binnen no-time van dit systeem gebruik kunt maken.

  App
  Naast de bediening op locatie, kun je dit systeem ook met de App besturen. Op deze app kun je verschillende standen instellen, kun je het systeem delen met familie- of vrienden accounts, kan de geschiedenis van bewegingen worden teruggehaald en heb je tevens real time inzicht in de status van alle verschillende batterijen.  Uiteraard kun je met behulp van deze app ook standaard schema's instellen waarmee de accessoires schematisch kunnen worden in - en uitgeschakeld.

  Kenmerken:
  -
  Materiaal: Kunststof
  - Garantie: 2 jaar
  - Z-wave communicatie
  - Compatibel met Nest thermostaat en Z-wave technologie.
  - Voeding: DC 12V 500mA
  - Back-up batterij: Oplaadbaar li-ion batterij
  - Batterij stand-by tijd: 5 jaar
  - Frequentie: 868MHz
  - Sabotage beveiliging: Ja
  - Wi-Fi: 802.11b/g/n met WEP/WPA/WPA2 encryptie 2.4GHz
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie