overzicht
Sloggi Men Basic maxislip (set van 2) wit, Wit

  SloggiMen Basic maxislip (set van 2) wit

  23.99
  12 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Sloggi Men Basic maxislip (set van 2) wit

  Heren maxislip van Sloggi in een set van 2. Elastische tailleband met ingebreide merknaam. De beenopeningen zijn ook elastisch.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.9(12 reviews)
  Meest recent

  Mijn man wil geen andere

  met een slip van een ander merk, gaan zijn billen stuk.

  draag al heel lang sloggi top .

  eens een andermerk proberen, doe je sloggi slips temeer waarderen.

  Eindelijk een goede slip

  Al een tijdje op zoek naar een goed passende slip van katoen/lycra. Vindt de meeste te smal en vindt boxers niet prettig. Echt een aanrader.

  Een kwaliteits slip

  Mijn man vond het maxi-model te hoog zitten, en hij wilde geen gulp. Daarom alleen wat gepast is gehouden, de rest retour. Maar de kwaliteit is perfect en de pasvorm ook.

  Prima kwaliteit.

  Voor mij geen andere herenslip. Jaren draag ik Sloggi en ze blijven prima dragen ook na steeds in de wasautomaat gewassen te zijn. In een woord zeer goed, de pasvorm en het draaggenot. Eén echte aanrader. MVG. Antonius

  Kleur: Grijs melee

  Een artikel op het lijf gesneden.

  De Sloggi Men Basic maxislip is niet meer uit mijn leven weg te denken. Ben er al meer dan 10 jaar verknocht aan.

  herenslip

  Prima slips, beetje duur om aan te schaffen, maar zijn wel sterk. gaan lang mee ,doe ze zelfs in de droger, gaat prima.

  Onderbroekenlol

  Ik draag deze maxislips van Sloggi al jaren. Ze zitten fantastisch, ook deze nieuwe weer. Na vele malen wassen blijft de pasvorm perfect. Ook de kleur blijft goed. Onder een lichte zomerbroek is hij onzichtbaar. Kortom: Sloggi dragen, nooit meer klagen

  Kleur: Grijs melee

  Constante kwaliteit

  Sloggi levert continue dezelfde kwaliteit en pasvorm. Dus wederom tevreden.

  Kleur: Grijs melee

  Een goede basis voor het figuur; passend en aantrekkelijk

  Mensen met een stevig figuur dienen een goede pasvorm in ondergoed als basis voor de overige kleding te kiezen. Al jaren gebruik ik Sloggi en wel tot mijn volle tevredenheid en die van mijn echtgenote. Ik heb weleens een ander merk gebruikt dat er ook goed uitzag, maar de pasvorm was niet wat ik ervan verwachtte.Thans heb ik 5 sets van 2 ontvangen en ondanks de aanduiding "maxi"kleedt de sloggi prima af. Ik blijf deze gebruiken temeer daar ik (uiteraard) iedere dag schoon ondergoed gebruik en dus dient alles perfect te passen.

  toegevoegd aan winkelmand