Skinnies Conquer SPF50 zonnebrand - 100 ml
 • Duurzaam

  SkinniesConquer SPF50 zonnebrand - 100 ml

  39.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Skinnies Conquer SPF50 zonnebrand - 100 ml

  Gaat heel lang mee! In Skinnies zit geen water, je hebt maar heel weinig nodig om jezelf in te smeren. 100ml Skinnies staat gelijk aan 500ml 'normale' zonnebrand. Om je huid goed te beschermen tegen de zon is het belangrijk dat je gebruik maakt van optimale zonbescherming en je zonnebrand regelmatig aanbrengt. Deze zonnebrand met SPF 50 factor beschermt elk huidtype en is speciaal ontwikkelt voor gebruik tijdens (water)sporten.

  De magie zit in de tube
  Skinnies is een nieuw zonnebrandmerk uit Nieuw Zeeland dat voor optimale zonbescherming zorgt. Door de krachtige subsantie heb je maar een hele kleine hoeveelheid nodig en is er een einde gekomen aan de witte strepen en het vettige gevoel na het insmeren. Skinnies zonnebrand is gemaakt zonder water omdat Skinnies gelooft dat water een van de meest waardevolle bronnen is van onze planeet.

  Geadviseerd wordt om je elke 2 uur in te smeren, zodat je optimaal beschermd blijft. De zonnebrand van Skinnies is 80 minuten waterbestendig. Let wel op dat je jezelf na het zwemmen opnieuw insmeert.
  lees meer

  Specificaties