Skechers sneakers, Blauw
 • Uitverkocht

  Skecherssneakers

  64.9949.99je bespaart 15.-
  4 reviews
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames sneaker Flex Appeal van het merk Skechers uit de Nelson schoenencollectie. Het model is voorzien van een memory foam voetbed, een vetersluiting, een platte rubberen zool en is licht van gewicht. De sneakers worden geleverd met een extra paar veters.

   

   

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)

  Lopen heerlijk

  Ik werk in de zorg,het was even wennen,maar nu lopen ze heerlijk

  Zitten heerlijk!

  Ze lopen geweldig. Ik werk in de zorg en heb geen vermoeide en zere voeten meer. Beste koop!

  Geweldige schoen

  Deze schoen zit echt heerlijk. Ik heb redelijk smalle voeten, maar ze sluiten goed aan. De maat is goed (Ik heb een kleine 37 en maat 37 zit prima). Het MemoryFoam-voetbed is echt super! Ik had het wel iets steviger verwacht, maar ondanks dat zitten en lopen ze geweldig. Bovendien zien ze er ook nog eens mooi uit. Het blauw is redelijk neutraal en het fluoriserende roze knalt er lekker van af! Ik draag ze casual, maar ik denk dat je ze ook goed kunt dragen tijdens een rondje fitness. Eerder twijfelde ik even ivm de prijs, maar ben nu blij dat ik ze gekocht heb. Ik ga denk ik nog andere kleuren bijbestellen...

  Heerlijk zittende, maar mooie sneakers

  Deze sneakers zitten heerlijk, erg comfortabel. Geschikt om lange dagen op te lopen. Ik heb deze sneakers gekocht voor mijn werk omdat ik erg veel loop, ze zijn hier erg geschikt voor! In eerste instantie verwacht dat ik de schoenen wat lomp en daardoor niet zo mooi zou vinden. Dit was niet zo, de schoenen lijken vlot en sportief en zijn helemaal niet lomp of grof. Door het memory foam voetbed past deze schoen zich aan jouw voet aan, dit zorgt voor optimale ondersteuning en maakt dat deze schoenen heerlijk zitten. Deze schoenen zijn boven mijn verwachting, heel tevreden! Door het comfort en leuke uiterlijk vindt ik de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed. Ook heb ik al regelmatig complimenten gekregen over de leuke roze accenten op de schoen, dit maakt ze net iets vlotter.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale