Skechers slip on, Lichtblauw
 • Uitverkocht

  Skechersslip on

  64.99
  14 reviews
  Lichtblauw
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames slip on van Skechers uit de Nelson schoenen collectie, uitgevoerd in textiel. Het model is voorzien van een naadloze textielen voering, een Gogamat technology voetbed en een lichtgewicht flexibele rubberen loopzool.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(14 reviews)

  Valt groot

  Lekker schoentje, valt wel groot. Loopt heel fijn en is stevig.

  Kleur: Zwart

  Fijne stappers

  Na de reviews te hebben gelezen, heb ik het advies ter harte genomen en een maat kleiner genomen, dus geen 41 maar 40. Daar heb ik geen spijt van gehad. Ze hadden echt niet groter moeten zijn. Ze lopen heerlijk, zó licht en zitten nu, met deze koudere dagen, ook lekker warm. Alsof je op wolkjes loopt !

  Kleur: Zwart

  goede keuze

  Lopen heerlijk.Wat een goede aankoop,een aanrader.

  Kleur: sand

  een heerlijke schoen, die aanvoelt als een pantoffel.

  In het verleden heb ik al eerder skechers gehad en dit model zit goed in de pasvorm, Ik heb last van hielspoor en het is een verademing om deze schoenen aan te hebben. Vooral het voetbed voelt zacht aan,

  Kleur: Zwart

  Super artikel

  Had al Grijze Skechers en die lopen echt lekker. Wou graag Beige vandaar deze erbij en die lopen ook heerlijk, net of je op wolken loopt. In een woord geweldig.

  Kleur: sand

  Heerlijke schoenen

  Met deze schoenen heb je het gevoel alsof je op sloffen loopt. Mooie kleur en heerlijk om op te lopen. Kortom goede keuze!

  Kleur: sand

  Mooie lichte schoen.

  Mooie schoen, loopt heerlijk. Neem wel een maat kleiner. Vallen maat groter. Makkelijk schoon te maken. Blij mee.

  Kleur: Zwart

  Geweldig

  Ik had al 2 paar andere kleuren Skechers maar nog geen zwarte, dus daarom deze besteld.Ik vind ze in een woord geweldig ze lopen heerlijk als je een maal een paar Skechers aan je voeten heb gehad dan wil je niet anders meer. Enkel je moet een maat kleiner bestellen ik heb normaal maat 38 maar van Skechers heb ik maat 37. Voor mij niks anders meer dan Skechers .

  Kleur: Zwart

  mooi en elegant

  ik heb nog nooit zulke lekker zittende schoenen gehad je kan ze 24 uur dragen en het voelt zo lekker aan je voeten geen zwetende voeten als je ze uit doet en een maat kleiner dan normaal je hebt er een klein voetje in ik draag ze elke dag naar het werk ik heb ze in drie kleuren ik draag ze ook onder een spijkerbroek naar een feestje ik kan niet meer zonder mijn skechers

  Heerlijke instapper

  Heb meerder 'walk on / slip on' schoenen omdat ze zo heerlijk lopen. Maatje kleiner bestellen; ze vallen iets groot. Kunnen met gemak de wasmachine in (ik krijg er een beetje zweetvoeten in :) Persoonlijk vind ik het niet het meest elegante schoentje, maar het comfort is zo ontzettend goed, dat ik dat voor lief neem. Deze kleur past over bij en staat leuk als je gebruinde voeten hebt. Je loopt op marshmallows of wolkjes! Aanrader!

  Kleur: sand

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale