Skagen horloge SKW6608 Holst Chronograph Zwart
 • duurzamer

  Skagen horloge SKW6608 Holst Chronograph Zwart

  199.-
  nog 4 op voorraad

  Skagen horloge SKW6608 Holst Chronograph Zwart

  Deze 42 mm Skagen Holst-chronograaf heeft een grijze sunray-wijzerplaat, een chronograaf uurwerk en een band van staalgrijs mesh.

  Holst heeft een op maat gemaakt en tijdloos ontwerp dat het gemakkelijk maakt om je omhoog of omlaag te kleden. Het taps toelopende bandontwerp onderscheidt het van de andere Skagen horlogecollecties. De vensters op de wijzerplaat van de Skagen Holst functioneren als een stopwatch die tot 60 minuten bijhoudt met een nauwkeurigheid van 1/10 seconde (bovenste venster), een stopwatch voor minuten (middelste venster) en een stopwatch voor seconden (onderste venster).

  Het horloge is met 3 ATM niet waterbestendig en is dus enkel bestand tegen regen en opspattend water bij het handenwassen.

  Skagen
  Als wereldburger houdt Skagen het sociale landschap voortdurend in de gaten - van de mensen tot de planeet. Bij Skagen vinden ze dat het tijd is voor verandering.

  Het ontwerp van het merk zal beïnvloed blijven worden door Deens design en de milieuvriendelijke processen die in Denemarken zijn ontwikkeld. Je zult zien dat dit tot leven komt door een groter aantal stijlen aan te bieden met duurzamere materialen en door actie te ondernemen om klimaatverandering tegen te gaan door water en afval te verminderen.

  Ga mee met Skagen op dezer reis om meer pro-planet te worden.
  lees meer

  Specificaties

  Kleur bandStaalgrijs
  Kleur behuizingStaalgrijs
  Kleur wijzerplaatGrijs
  Materiaal bandRVS
  Materiaal behuizingGerecycled RVS
  Datumaanduiding
  Verstelbaar
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.