Skagen Falster 3 Gen 5 Heren Display Smartwatch SKT5203, Marine

  Skagen Falster 3 Gen 5 Heren Display Smartwatch SKT5203

  299.-
  Marine
  nog 1 op voorraad

  Skagen Falster 3 Gen 5 Heren Display Smartwatch SKT5203

  Introductie van een geavanceerde update van onze meest populaire smartwatch. De Falster 3 smartwatch beschikt over een interactief, zwembestendig touchscreen en een reeks slimme functies met Wear OS van Google™, waaronder: hartslagmeter, Google Assistent, smartphone-notificaties, activity tracking, Google Pay, GPS en meer. Kies uit op tijd of functie gebaseerde schermen voor eenvoudige toegang tot uw favoriete functies en voeg uw favoriete apps van derden toe via de Google Play Store. Een batterij-efficiënt wijzerplaatontwerp biedt een gebruiksduur tot 24 uur bij een enkele lading, en de verwisselbare siliconenband stelt u in staat uw look aan te passen. Elk horloge wordt geleverd met een magnetische oplader.Wear OS by Google is geschikt voor smartphones voorzien van Android 6.0+ (exclusief Go-editie) of iOS 12.0+. Ondersteunde functies kunnen per platform en land variëren. Wear OS van Google is een handelsmerk van Google LLC. Google Assistent en Google Pay zijn beschikbaar op bepaalde markten.*De levensduur van de batterij is afhankelijk van het gebruik.Gebruik alleen de meegeleverde oplader om schade aan uw horloge te voorkomen. Gebruik geen USB-hub, USB-splitter, USB-kabel, batterijpack of andere randapparatuur voor het opladen.Het product moet op meer dan 20 cm afstand van geïmplanteerde medische apparaten worden gehouden om de kans op RF-interferentie tot een minimum te beperken. Zie de bijsluiter van het product voor de volledige details.

  Heb je een Android smartphone? Dan heb je versie 6.0+ of hoger nodig (excl. Go edition). Heb je een iPhone? Dan heb je versie 12.0 of hoger nodig. 

  Afmeting:
  De horlogekast is 42mm breed en 11mm dik.

  Intern geheugen:
  De Falster 3 SKT5203 heeft een 4GB geheugen.

  Accuduur:
  De accu kan tot 24 uur mee gaan, afhankelijk van het gebruik. Een fullcolor, always-on display, GPS en -hartslagmonitoring vragen veel energie. Daardoor zul je deze accuduur aanzienlijk verminderen. Je hebt daarnaast diverse modi om de batterijduur te verlengen.

  Oplaadtijd:
  Je laadt de smartwatch op met een draadloze USB-lader. Van 0% naar 100% in 2 uur.

  Inhoud verpakking:
  Verzegelde verpakking
  Garantiebewijs
  Handleiding
  Oplaad kabel (USB)
  Skagen Falster 3 | SKT5202 smartwatch
  lees meer

  Specificaties

  TypeSKT5203
  PlatformFalster 3
  Hartslag sensorGeïntegreerd
  Versnellingsmeter
  Hoogtemeter
  Gyroscoop
  Omgevingslichtsensor
  bekijk alle specificaties
  GPSGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.