Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Six Batteries of Change - Peter De Prins, Geert Letens en Kurt Verweire

  Peter De Prins, Geert Letens en Kurt VerweireSix Batteries of Change

  34.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Six Batteries of Change - Peter De Prins, Geert Letens en Kurt Verweire

  In tijden van disruptie is het cruciaal om verandering juist te managen. Maar de kans op mislukking blijft ontzettend hoog.

  Six Batteries of Change biedt een verrassend eenvoudig model voor meer effectieve verandering. Gebaseerd op het idee van zes batterijen die volledig opgeladen moeten zijn om de beste resultaten te bekomen, identificeren de auteurs zes punten in organisaties die extra energie verdienen.

  Het toont je hoe de verschillende 'batterijen' op te laden, maar ook hoe je die energie kan inzetten om transformatiecompetenties te ontwikkelen die je organisatie nog wendbaarder maken.

  Een grondig onderbouwd model, toegankelijk uitgelegd en rijk geïllustreerd met talrijke cases, zet elke organisatie op weg naar duurzame verandering.

  Specificaties

  AuteursPeter De Prins, Geert Letens en Kurt Verweire
  Eerste auteurPeter De Prins
  GenreBedrijfskundeboek
  ISBN9789401447188
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's288
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand