Topteaser herfsttuin
 • home
 • Je tuin herfstklaar maken

Je tuin herfstklaar maken

Nu de herfst weer is begonnen is het belangrijk om je tuin hierop aan te passen. Geniet nog lekker van de laaste nazomerdagen en maak daarna je tuin helemaal klaar voor de koudere dagen! Lees hieronder alles om je tuin herfstklaar te maken.

Geniet van de laatste nazomeravonden en blijf lekker warm

Het kan in de nazomer 's avonds vaak snel afkoelen. Wil je toch nog buiten genieten van de laatste mooie avonden? Dan is een heater de juiste oplossing! Met een beetje extra verwarming geniet je in je eigen tuin van de laatste mooie nazomerdagen.

Geniet van de laatste nazomeravonden en blijf lekker warm

Steek bij de laatste zonnestralen nog eens je barbecue aan!

Komen de laatste zonnestralen tevoorschijn op de mooie nazomerdagen? Geniet er extra van door een barbecue te organiseren! Wat is er leuker dan samen genieten van de nazomerdagen onder het genot van een barbecue!

Steek bij de laatste zonnestralen nog eens je barbecue aan!

  Ruim je tuinmeubels op voor de herfst

  Als de mooie dagen voorbij zijn, is het tijd om je tuinmeubels veilig op te bergen. Door je tuinmeubels in te pakken in een tuinmeubelhoes bescherm je je tuinmeubels tegen weer en wind tijdens de herfst- en winterperiode.

  Herfst: tijd om je meubels te onderhouden

  Voordat je je tuinmeubels opruimt, is het verstandig om je meubels te behandelen met de juiste onderhoudsproducten. Zo houd je je meubels langer mooi!

   Laat je verrassen

   Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.