Silverlit Follow Me Crossroad Junior RC auto
 • uitverkocht

  Silverlit Follow Me Crossroad Junior RC auto

  31.99
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Silverlit Follow Me Crossroad Junior RC auto

  Uit de TOOKO Junior lijn van Silverlit is hier de op afstand bestuurbare Follow Me Crossroad! Deze stoere auto voor kinderen vanaf 2 jaar, draagt zijn controller op de achterzijde van de auto. Stuur de Crossroad alle kanten op met de controller of druk op de 'Volg mij' knop, zodat de auto je zal volgen waar je ook gaat! Tooko Follow Me Crossroad heeft grote ogen, knipperende voorlichten en grappige sound effects. Crossroad kan ook dansen, druk op zijn dak en dansen maar! De Follow Me Crossroad is leerzaam en vooral heel erg leuk! Leeftijdsindicatie: 2 jaar+. Batterij informatie: auto 3 x AA batterijen (niet meegeleverd) en controller 2 x AAA batterijen (niet meegeleverd).

  Kenmerken:
  - Junior op afstand bestuurbare auto
  - Stuur de Crossroad naar voren, achteren, zijwaarts en laat hem draaien
  - Druk op het dak en de auto zal dansen op twee wielen
  - Druk op de knop en de Crossroad zal je volgen!
  - Leeftijdsindicatie: 2 jaar+
  - Batterijen niet meegeleverd
  lees meer

  Specificaties

  MerkSilverlit
  Duurzamer
  Min. leeftijd (jaar)2
  EAN4891813814726
  artikelnummer16716397

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.