Silvana synthetisch Support zacht kussen Saphir (60x70 cm), Zacht
Silvana synthetisch Support zacht kussen Saphir (60x70 cm), Zacht
 • Cadeau

  Silvanasynthetisch Support zacht kussen Saphir (60x70 cm)

  99.95
  57 reviews
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gratis Dolce Gusto Mini Me!
  Van 27 oktober t/m 31 december 2018 krijg je bij aanschaf van twee Silvana Support kussens met een minimale waarde van 198 euro een gratis Dolce Gusto Mini Me.
  Wat moet je doen?


  Wat moet je doen?
  1. Koop twee Silvana Support kussens (met deze actietekst)
  2. Stuur een mail naar info@silvana.nl met een kopie van het aankoopbewijs en je adresgegevens, zodat Silvana de Dolce Gusto Mini Me kan opsturen.
  3. Nadat je een mail hebt gestuurd en een bevestiging van Silvana hebt ontvangen, ontvang je binnen 5 werkdagen de Dolce Gusto Mini Me.
  4. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Silvana.
  5. Aanvragen na 14 januari 2019 kunnen helaas niet meer verwerkt worden.
  6. Mail voor vragen en opmerkingen aangaande deze actie naar info@silvana.nl.

  Artikelomschrijving

  Dit Silvana Support Saphir hoofdkussen is het op 1 na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Deze collectie is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. De tijk van het kussen is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijt werend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Daarnaast maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacterie werend. Het kussen is gevuld met Suprelle Fresh Eco & Tencel®, dit zijn zachte synthetische vezelbolletjes. Doormiddel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. Dit hoofdkussen heeft een voorgevormde neksteun van 11 cm hoog die gemaakt is van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex.

  Onderhoudsinstructies
  Wij adviseren om het Silvana hoofdkussen dagelijks op te kloppen en te laten luchten. Het kussen is wasbaar op 60 graden. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

  Tip: Kijk in de Silvana Support hoofdkussenwijzer om het kussen te vinden die het beste bij jou past.

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.1(57 reviews)

  Heerlijk zacht kussen

  Opzich een heerlijk zacht kussen . Goede ondersteuning in de nek. Ik ben een zijslaper en lig met mijn gezicht iets naar beneden op het hoekje van het kussen. Hierdoor rustte mijn wang op de nekondersteuning. Dit voelde niet prettig. Dus ondanks dat het een heerlijk zacht kussen is terug gestuurd.

  Na al 2 jaar versleten!

  eerste weken moet ik even wennen omdat het kussen erg hoog en stevig was. Na 2 a 3 weken sliep ik er prima op. Helaas nu na 2 jaar mer ik dat ik met nekklachten wakker word en dat het kussen ingezakt is opschudden heeft geen zin meer. De nek ondersteuning is geheel los van het kussen zelf, wat voor heen esn geheel was. Kortom: €100,- voor een kussen mag je wel wat kwaliteit verwachten.. maar helaas geldt dat niet voor dit kussen.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Stevigheid kussen: Stevig

  Emerald te zacht en Fluorine te hard.

  Ik moet van de fysiotherapeut aan de Silvana support kussen. Mijn matras is stevig en ik heb een slank tot normaal postuur (zijslaper), dus dan zou volgens de fysio de Fluorine perfect zijn. Deze bleek te hard en daarmee te hoog voor mij. Dan zou de Emerald een goed alternatief zijn, maar die bleek te zacht voor mij. Het ligt dus zeker niet aan de kussens, maar helaas aan mij.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Stevigheid kussen: Beetje zacht

  Niks voor mij

  Ik wil niet zeggen dat dit kussen slecht is, maar ik vind het te hard en te stug, en ook te plat. Hij kraakt ook. Voor dat geld had ik iets beters verwacht, dus retour

  2 mensen vonden dit nuttig

  Stevigheid kussen: Beetje zacht

  Top kussen

  Was bang dat ik een zere nek zo krijgen maar dat was gelukkig niet zo Top kussen Heb geen zere nek meer en slaap heerlijk

  2 mensen vonden dit nuttig

  Stevigheid kussen: Beetje stevig

  Juist nekpijn

  Doordat dit kussen te hard en te hoog is krijg ik juist last van mijn nek. Ik draai hem nu om met de bovenkant naar benenden.

  Stevigheid kussen: Beetje stevig

  Top

  Ik sliep er al jaren op en nu een heerlijke nieuwe

  5 mensen vonden dit nuttig

  Stevigheid kussen: Extra stevig

  Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik had dolgraag een review willen schrijven maar dat kussen "ligt" zo lekker dat ik blijf slapen!!!!!. (Daarom van mij geen review)

  3 mensen vonden dit nuttig

  Stevigheid kussen: Beetje zacht

  Nekhernia

  De kwaliteit van het Silvana kussen is prima. De Larimar is een heel zwaar en inderdaad extra stevig kussen te noemen. Ik slaap al een jaar of 25 op een Silvana kussen en had altijd de dikste omdat ik een echte bijslaper ben. Na een jaar of 5 op mijn oude silvana te hebben geslapen was ik echt aan een nieuwe toe, mede vanwege een nekhernia. Ik slaap nu een week op mijn nieuwe kussen en moet nog even wennen aan de extra hoogte. De schouderuitsparing is extra prettig.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Stevigheid kussen: Extra stevig

  slaapt heerlijk

  ik hou van harde kussens. ik heb nog nooit zo'n hard kussen gehad en ik moet zeggen het slaapt heerlijk, perfect zelfs, wil niet meer zonder na 2 weken al.

  1 persoon vond dit nuttig

  Stevigheid kussen: Stevig

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale