Persoonlijke hygiëne
Silk'n Tightra, -

  Silk'nTightra

  349.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Silk'n Tightra

  Na een bevalling of bij hormonale veranderingen zoals de overgang kunnen de intieme delen van een vrouw anders voelen en er anders uitzien. Hangende schaamlippen, een verzwakte vaginawand, verminderd seksueel genot, droogheid of urineverlies kunnen leiden tot zorgen en onzekerheid. De revolutionaire Silk’n Tightra gebruikt klinisch geteste en bewezen effectieve energie uit bipolaire radiofrequentie, waardoor deze symptomen kunnen worden verbeterd zonder dat opereren nodig is.

  Waarom Silk’n Tightra?
  Het allereerste apparaat voor het vrouwelijk intiem welbevinden dat u thuis kunt gebruikenHelpt bij het herstellen van zelfvertrouwen, controle en seksueel genot in uw dagelijks leven Werkt met energie uit bipolaire radiofrequentie, bekend om zijn verstrakkende en verstevigende effect op weefsel met collageen Staat bekend om het verbeteren van de seksualiteit, wat resulteert in verhoogd genotStaat bekend om het verbeteren van het gevoel in de intieme delen van de vrouw Helpt licht urineverlies voorkomen Merkbare resultaten in slechts 4 weken Veilig en pijnloosNiet invasief, geen wachttijd


  Helpt vaginale ongemakken te verhelpen zonder operatie
  Sommige vrouwen hebben last van verminderde gevoeligheid of een veranderd uiterlijk van hun intieme delen; wat kan komen door een bevalling, ouderdom of om andere redenen. Voor sommigen kan het daardoor moeilijk en pijnlijk zijn om strakke kleding te dragen, te fietsen, te sporten of te genieten van ongeremde seks. Is een operatie dan de enige oplossing? Silk'n denkt van niet!

  Een vagina die jonger voelt en er jonger uitziet
  Een wetenschappelijke doorbraak voor de intieme gezondheid van de vrouw! De wetenschappers van Silk'n hebben een apparaat voor thuisgebruik ontwikkeld dat energie uit bipolaire radiofrequentie gebruikt en bekend staat om zijn klinisch bewezen effect op weefsel met collageen. De energie uit bipolaire radiofrequentie kan de binnen- en buitenkant van de vagina, evenals de bekkenbodemspieren, verstrakken en verstevigen. De vrouwen die Silk'n Tightra hebben geprobeerd en hun partners melden een algehele verbetering in seksualiteit en genot. Ze zijn vaak ook gelukkiger en zelfverzekerder over het uiterlijk van hun intieme delen.

  Bipolaire radiofrequentietechnologie: klinisch getest en bewezen effectief
  Bipolaire radiofrequentietechnologie wordt al algemeen gebruikt door artsen om vrouwen te behandelen en ter vervanging van een operatie. Tijdens deze behandeling door artsen met bipolaire radiofrequentie wordt het vaginale weefsel vernieuwd, de bloedstroom vergroot, nieuwe elastine- en collageenvezels gevormd, de bekkenbodemspieren versterkt en de schaamlippen worden verstrakt en verstevigd.

  Silk'n is erin geslaagd deze technologie te vertalen naar Silk'n Tightra, een apparaat voor thuisgebruik. Dat betekent dat u niet meer naar een dure kliniek hoeft. In plaats daarvan kunt u Tightra zelf gebruiken, veilig en vertrouwd bij u thuis. Silk’n Tightra is klinisch getest, veilig en volledig pijnloos.

  Silk'n maakt ook gebruik van bipolaire RF-energie in twee andere apparaten: in Silk’n FaceTite voor gezichtsverjonging en in Silk’n Silhouette voor vermindering van cellulite. Beide apparaten zijn in korte tijd enorm populair geworden en hebben zelfs een prestigieuze prijs in Frankrijk gewonnen (Victoire de la Beauté). Sindsdien worden de apparaten door duizenden enthousiaste vrouwen over de hele wereld gebruikt!

  Veilig gebruik
  Silk'n Tightra is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik en biedt een aantal belangrijke beveiligingsmechanismen. De 16 ingebouwde warmtesensoren meten de temperatuur van de huid tijdens gebruik, zodat deze nooit boven de 42-43 °C uitkomt. Door dit mechanisme raakt uw huid nooit oververhit. Bovendien is Tightra uitgerust met een Touch Sensor, waardoor het apparaat alleen werkt als het goed contact maakt met de huid. De Movement Sensor (bewegingssensor) zorgt ervoor dat het uitwendige weefsel van de vagina niet oververhit raakt; de punt van de Tightra wordt hiermee tijdens het bewegen tegen de huid niet te heet. Tenslotte is er de functie Auto Shut-Off (automatisch uitschakelen), waardoor het apparaat na het aanbevolen gebruik van 20 minuten vanzelf uitschakelt.

  Snelle en merkbare resultaten
  Het gebruik van Silk'n Tightra is gemakkelijk en snel. U heeft slechts 8 sessies van 20 minuten (4 weken) nodig om merkbaar resultaat te halen. Tijdens deze sessies kunt u zichzelf zowel inwendig als uitwendig behandelen. Lees vóór gebruik van Silk'n Tightra de gebruiksaanwijzing altijd zorgvuldig door.

  Hoe werkt het precies?
  Silk'n Tightra is zo ontworpen dat het tijdens gebruik geen ongemak veroorzaakt. De vorm is vergelijkbaar met een spatel en het apparaat bevat 16 gouden en chroomelektroden. Alle 16 elektroden zijn bedoeld voor inwendig gebruik, de 3 chroomelektroden zijn speciaal bedoeld voor uitwendig gebruik. Tijdens het gebruik, ervaart u een warm gevoel. Het is belangrijk dat u vóór gebruik de meegeleverde Silk'n Intimate Gel op het apparaat aanbrengt. Deze gel biedt de benodigde geleiding van de energie uit bipolaire radiofrequentie.

  Oplaadbaar en gemakkelijk op te bergen
  U kunt de USB-kabel en de stekker die u bij uw Silk'n Tightra geleverd krijgt gebruiken om het apparaat op twee manieren op te laden: via uw computer of het stopcontact. Zodra het apparaat volledig opgeladen is, kunt u Silk'n Tightra 20 minuten lang gebruiken. Silk'n Tightra wordt geleverd in een mooie opbergdoos, waarin u het apparaat en de bijgeleverde hulpstukken gemakkelijk kunt opbergen.

  Silk’n Intimate Gel, Wash en Wipes
  De verpakking van Silk’n Tightra bevat een tube Silk’n Intimate Gel. U kunt ervoor kiezen ook de Silk’n Intimate Wash en de Silk’n Intimate Wipes te ontvangen bij de Tightra. Voor herhaalaankopen kunt u contact opnemen met uw lokale leverancier of ga naar www.silkn.eu.
  lees meer

  Specificaties