Silk'n REVIT PRESTIGE gezichtsverzorging

  Silk'nREVIT PRESTIGE gezichtsverzorging

  128.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Silk'n REVIT PRESTIGE gezichtsverzorging

  Dit Silk'n gezichtsverzorging ReVit Prestige is een krachtig microdermabrasie-apparaat, dat in staat is om je in slechts enkele minuten een stevige, vitale en jonger uitziende huid te geven. Dode huidcellen worden verwijderd, terwijl de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. De structuur en elasticiteit van jouw huid worden zichtbaar verbetert. De Silk’n ReVit Prestige helpt om oneffenheden, ondiepe acne littekens en ouderdomsvlekken te vervagen en de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes te reduceren. Dode huidcellen worden voorzichtig van de bovenste huidlaag (de opperhuid) verwijdert, het apparaat ingezogen en opgevangen door een verwisselbaar filter. Standaard krijg je 30 filters meegeleverd.
  Met 3 unieke diamanten behandeltips:
  -Fijne tip; heeft fijne diamantkorrels en een klein oppervlak. Het is bedoeld voor de delicate en moeilijk bereikbare gebieden in het gezicht, zoals het gebied rondom de ogen, neus en mond.
  -Standaardtip; is geschikt voor alle huidtypen. Het is bedoeld voor de rest van het gezicht en de hals
  -Lichaamtip; heeft grovere diamantkorrels en een groter oppervlak. Deze behandeltip is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van het lichaam, hierbij kun je denken aan de armen en benen. De Silk’n ReVit Prestige is uitgerust met een LCD display waarop je het ingestelde programma kunt zien. Je hebt de keuze uit 2 verschillende programma’s: Auto-modus en Manuele modus.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie