Silk'n REVIT ESSENTIAL Revit Essential gezichtsverzorging
 • uitverkocht

  Silk'n REVIT ESSENTIAL Revit Essential gezichtsverzorging

  38.45je bespaart 36.55
  75.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Silk'n REVIT ESSENTIAL Revit Essential gezichtsverzorging

  Silk’n ReVit Essential:
  Diamantpeeling microdermabrasie
  Voor een vernieuwde, mooie en jonger uitziende huid

  Vernieuw uw huid met de magische Silk’n ReVit Essential! Dit krachtige microdermabrasie-apparaat geeft u binnen enkele minuten een vitale huid die er opmerkelijk beter uitziet. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en verbetert de huidstructuur en –elasticiteit. Daarnaast gaat het ouderdomsvlekken tegen en vermindert het fijne lijntjes. Ontdek wat een peeling met Silk’n ReVit Essential voor uw huid kan betekenen!

  Een betoverende huidvernieuwingsbehandeling
  Microdermabrasie is een oplossing voor veel voorkomende huidoneffenheden, zoals: ondiepe acnelittekens, grove poriën, fijne lijntjes en een onregelmatige huidstructuur. Ook kan het zijn dat de huidconditie niet optimaal is door te veel zonlicht of roken. De huid ziet er veelal ongezond en futloos uit en voelt slapjes aan. Tijd voor een betoverende huidvernieuwingsbehandeling!

  Microdermabrasie-exfoliatie zorgt voor celvernieuwing
  Silk’n ReVit Essential is een nieuw en krachtig microdermabrasie-apparaat dat uw huid vernieuwt. Microdermabrasie wordt al jaren met groot succes toegepast in huidverzorgingsinstituten en is nu met ReVit Essential beschikbaar voor thuis. Dit apparaat werkt met diamantopzetstukken die de huid exfoliëren. Ze verwijderen de dode huidcellen van de bovenste laag van de huid (de opperhuid) en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het werkt dus als een peeling, waarbij de oude huidlaag er voorzichtig wordt afgewreven. De dode huidcellen worden het apparaat ingezogen. Deze dode huidcellen worden opgevangen door een filter die u kunt verwisselen. Bij het verwisselen van het filter zult u de vuildeeltjes zien die zich al die tijd op uw huid hebben gevestigd.

  Vacuümstimulatie stimuleert de bloedcirculatie
  Silk’n ReVit Essential werkt tevens met vacuümstimulatie. Dit zorgt ervoor dat diepere huidlagen omhoog worden getild en worden gemasseerd, waardoor de bloedcirculatie in uw huid wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een gerevitaliseerde uitstraling. Maar het échte bewijs van uw behandelde huid ziet u als u in de spiegel kijkt. Uw huid is in balans gebracht, oneffenheden zijn aanzienlijk verminderd, de huidskleur is egaler en uw huid oogt zichtbaar gladder en jonger.

  2 diamantopzetstukken voor het totale gezicht
  Voorhoofd, wangen, rondom de ogen, neus, kin, nek en handen. Silk’n ReVit Essential kan al deze gebieden behandelen. Het apparaat wordt standaard geleverd met 2 diamantopzetstukken: Fijn en Grof. Begin tijdens uw eerste behandeling altijd met het fijne opzetstuk. Gebruik dit opzetstuk tevens tijdens vervolgbehandelingen indien u een milde tot normale peeling wenst. Gebruik het grove opzetstuk indien uw huid een intensievere peeling nodig heeft.

  Te gebruiken in 2 vacuümstanden
  U kunt Silk’n ReVit Essential gebruiken in 2 vacuümstanden: een lage en een hoge stand. Kies de lage stand als u een gevoelige huid hebt die wat dunner is. De hoge stand is krachtiger en is bedoeld als opvolging van de lage stand of als u een wat dikkere huid hebt. Wanneer u ReVit Essential voor het eerst gebruikt, raden wij u aan te beginnen met het fijne opzetstuk in combinatie met de lage vacuümstand.

  Geschikt voor ieder huidtype
  Silk’n ReVit Essential is geschikt voor ieder huidtype. Na de behandeling raden wij u aan om een crème te gebruiken met zonnefactor SPF 30 om de huid te beschermen.

  Hoe werkt het?
  Uw Silk’n ReVit Essential wordt standaard geleverd met verwisselbare filters. Plaats een filter in het apparaat en begin met het fijne opzetstuk als u ReVit Essential voor het eerst gebruikt. Druk eenmaal op de aan/uit-knop voor de lage vacuümstand. Kies daarna een behandelingsgebied uit en begin uw behandeling.

  Behandeltijd
  Een behandeling van ongeveer 5 minuten is nodig om tot het beste resultaat te komen. Wij raden u aan om uw huid niet meer dan twee keer per week te behandelen met ReVit Essential.

  Silk’n ReVit Essential voordelen:
  • Ultrakrachtig diamantpeeling microdermabrasie-apparaat
  • Werkt met microdermabrasie-exfoliatie en vacuümstimulatie
  • Verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en stimuleert de bloedcirculatie
  • Verbetert de huidstructuur en -elasticiteit
  • Vervaagt ouderdomsvlekken, huidoneffenheden en ondiepe acne littekens
  • Vermindert fijne lijntjes
  • Zorgt voor een vitale, jonger uitziende huid
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Aantal standen2
  Timer
  Type borstelRoterend
  Waterdicht
  MerkSilk'n
  FabriekstypeREVIT ESSENTIAL
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  - 1 stuks
  - 2 opzetstukken (grof & soft)

  Reviews (45)

  algemene beoordeling
  (45 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.