Silk'n Lipo - vetverbrander - 2 units + riem + adapter
 • -10%
 • Sale

  Silk'nLipo - vetverbrander - 2 units + riem + adapter

  499.-449.-je bespaart 50.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Silk'n Lipo - vetverbrander - 2 units + riem + adapter

  De Silk'n Lipo is een unieke en innovatieve techniek om effectief van overtollig vet af te komen. De Lipo is de nieuwste innovatie voor vetverbranding voor thuisgebruik, en dat zónder onaangename bijwerkingen.

  Silk'n Lipo: een revolutionair apparaat
  Silk'n Lipo combineert twee technologieën in één apparaat voor gerichte vetreductie: LLLT en EMS. Van beide technologieën zijn de werking en de veiligheid klinisch bewezen. Silk'n Lipo vermindert overtollig vet en traint en verstevigt tegelijk de onderliggende spieren. U kunt Silk'n Lipo gebruiken voor de buik, maar ook voor taille, dijen, billen en bovenarmen.

  Low Level Laser Therapy (LLLT)
  Bij de Low Level Laser Therapy (LLLT ofwel laagvermogende-lasertherapie), zoals toegepast in Silk’n Lipo, wordt laser van een bepaalde golflengte gebruikt. Doelwit zijn adipocyten (vetcellen), waarvan de celmembranen worden geperforeerd zodat de vetcellen gaan 'lekken'. Bij herhaaldelijke toepassing worden de vetcellen op den duur kleiner. Dit leidt tot verlies van overtollig vet in het behandelgebied en tot verlies van centimeters. LLLT doet geen pijn. De therapie is veilig en niet-invasief en heeft geen negatieve bijwerkingen. Bovendien, in tegenstelling tot invasieve behandelingen zoals liposuctie, hoeft u niet onder narcose tijdens een LLLT-behandeling. LLLT is een uitstekende, betrouwbare methode om de omvang van vetcellen te verminderen.

  Electrical Muscle Stimulation (EMS)
  Om de vetzuren snel uit het lichaam te verwijderen, combineert Silk'n Lipo LLLT met Electrical Muscle Stimulation (EMS ofwel elektrische spierstimulatie). Bij EMS worden via elektroden op de huid, elektrische pulsen naar het lichaam gestuurd, waardoor spieractiviteit in het behandelgebied op gang komt. Spieractiviteit draagt bij aan spierversteviging en aan snellere bloedcirculatie en lymfatische activiteit. EMS stimuleert de lichamelijke processen voor afvoer van afvalstoffen, inclusief het vetmateriaal dat uit de geperforeerde vetcellen lekt. Deze technologie is klinisch getest en geeft goede resultaten.

  De twee technologieën vullen elkaar perfect aan: LLLT zorgt ervoor dat de vetzuren uit de vetcellen lekken en EMS zorgt ervoor dat de vetzuren vervolgens uit het lichaam worden afgevoerd. U kunt aan dit proces bijdragen door voor en na de behandeling veel water te drinken.

  Waarom het werkt
  -
  Voor gerichte vetvermindering in gebieden die diëten en lichaamsbeweging niet noodzakelijkerwijs aanpakken
  - Behaal resultaten zonder training of dieetKlinisch bewezen Low Level Laser Therapy (LLLT ofwel laagvermogende-lasertherapie)
  - Effectieve Electrical Muscle Stimulation (EMS ofwel elektrische spierstimulatie)
  - Leidt tot vetverlies in vetcellenVerstevigt en versterkt de spieren
  - Voor buik, zij, dijen, billen en bovenarmen
  - Zichtbaar resultaat na slechts enkele behandelingen
  - Pijnloos, veilig, niet-invasief en zonder onprettige bijwerkingen
  - Gebruikersvriendelijk, draagbaar apparaat

  Behandeling met Silk'n Lipo
  - Laad de behandelingseenheden op voordat u begint met een behandeling met Silk'n Lipo.
  - Bevochtig de kussentjes en leg ze elk op een behandelingseenheid.
  - Verbind de behandelingseenheden met elkaar en met de gordel en breng deze aan op of om het gebied dat u wilt behandelen. Zorg dat er goed contact is tussen de behandelingseenheden en uw huid en dat de gordel goed vastzit.
  - Druk op de knop ON. De laserdioden gaan rood gloeien.
  - Stel het EMS-energieniveau in met de knoppen + en –.
  - Gebruik het hoogste niveau dat nog prettig voelt.
  - Behandelplan:
  Behandel elk gedeelte gedurende 15 minuten.Gebruik het niet meer dan drie keer per week op de gedeelten van het lichaam die u wilt behandelen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie