Silk'n Jewel Luxx ontharingsapparaat, -

  Silk'nJewel Luxx ontharingsapparaat

  105.27
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Silk'n Jewel Luxx ontharingsapparaat

  Met dit Silk'n Jewel Luxx HPL ontharingsapparaat kun jij jouw lichaam makkelijk thuis ontharen. Het apparaat is geschikt voor mannen en vrouwen en kan gebruikt worden voor het behandelen van de benen, bikinilijn, armen en oksels. Mannen kunnen ook hun borst en rug behandelen. Dit HPL apparaat is geïnspireerd op de IPL apparaten die door professionele salons gebruikt worden. Het geeft maar liefst 200.000 lichtflitsen af. Het is geschikt voor zowel lichaam als gezich. De snelheid van de lichtflitsen is instelbaar in 5 standen. Het te behandelen oppervlak is 3 cm²

  De energiestanden zijn gekoppeld aan de snelheid. Hoe hoger de energiestand, hoe effectiever de behandeling. Op energiestand 1 wordt er per seconde een lichtflits afgegeven, waardoor deze stand het snelste is. Bovendien kunt u deze stand gebruiken wanneer u in de zon bent geweest. Op energiestand 5 wordt er per 3,5 seconde een lichtflits afgegeven. Deze stand is het meest effectief en leidt tot het beste resultaat.

  Silk’n Jewel heeft een geheel ander design dan soortgelijke lichtontharingsapparaten op de markt. Er zit namelijk maar één knop op om het apparaat mee aan en uit te schakelen of te wisselen van energiestand. Je hoeft dus voortaan geen lichtflitsknop meer in te drukken om een lichtflits af te geven, waardoor je onthaarsessies moeiteloos en sneller zullen verlopen. Plaats het apparaat simpelweg op de huid en Jewel geeft automatisch een lichtflits af. Je kunt ervoor kiezen om kleine gebieden te behandelen door het apparaat van plek naar plek te verplaatsen. Of het apparaat over grotere gebieden te laten glijden, zodat je in een mum van tijd klaar bent. Gebruik de gratis Silk’n App om je behandelingen te plannen  HPL™  TECHNOLOGIE:
  HPL™ (Home Pulsed Light) technologie wordt al jaren over de hele wereld gebruikt voor het verwijderen van haartjes. Deze technologie is getest, waarbij vooraanstaande dermatologen de technologie zien als een veilige, gemakkelijke en effectieve manier die in een typische thuisomgeving gebruikt kan worden om mee te ontharen. Het wordt aanbevolen door artsen, is klinisch bewezen en gepatenteerd en is goedgekeurd door het FDA (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie