Silk'n INFINITY ontharingsapparaat

  Silk'n INFINITY ontharingsapparaat

  249.-

  Silk'n INFINITY ontharingsapparaat

  Silk’n presenteert een nieuwe technologie in haarverwijdering met dit Infinity eHPL ontharingsapparaat. Silk’n Infinity is door het snelle herhalingsritme van lichtflitsenerg snel in verhouding met andere ontharingsapparaten. Dankzij de supersnelle flitsen ben je in een mum van tijd klaar. Dit apparaat geeft namelijk snel achter elkaar lichtflitsen af, met tussenpozen van enkel 1 of 2 seconden. Dat betekent dat u met het apparaat over de huid kunt glijden, zonder dat u hoeft te wachten op elke lichtflits. Het behandeloppervlak van 3 cm² zorgt ervoor dat het een ideaal apparaat is om kleine gebieden, zoals het gezicht en de bikinilijn, te ontharen.

  Wat is eHPL?
  eHPL™ vormt de allernieuwste technologie op haarverwijderingsgebied. Het is een innovatie op de eerder geïntroduceerde en wereldwijd bekende HPL™ technologie van Silk’n. eHPL™ technologie zorgt ervoor dat de huidporiën worden geopend en haarzakjes optimaal bereikt kunnen worden met lichtflitsen. Zonder pijn, stoppels, irritaties of ingegroeide haartjes kun je binnen 20 minuten een volledige lichaamsbehandeling doen! En dat op elk type huidskleur en elk type haarkleur.

  Geschikt voor lichaam en gezicht
  Last van haartjes op het lichaam en op het gezicht? Dat vormt geen uitdaging voor Silk’n Infinity! Dit apparaat is namelijk geschikt voor beide behandelgebieden. Het aantal lichtflitsen is genoeg voor een volledig blijvend resultaat. Bovendien is het Silk’n Infinity ontharingsapparaat zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Veelvoorkomende behandelgebieden zijn bijvoorbeeld de benen, oksels, bikinilijn, borstkas en bovenlip.

  400.000 lichtflitsen voor een eindeloos gladde huid
  Silk’n Infinity beschikt over een buitengewoon groot aantal lichtflitsen: 400.000 in totaal. Hiermee kunt u ongewenste haargroei moeiteloos verwijderen. Omdat dit apparaat over een groot aantal lichtflitsen beschikt, zijn er geen navulcartridges beschikbaar. Dat maakt het kopen van extra navullingen overbodig en bespaart kosten.

  Veilig en effectief: tot 92% haarvermindering na compleet behandeltermijn
  De behandelingen zijn eenvoudig toe te passen en geven snel resultaat. Met Infinity is het zelfs mogelijk om tot 92% haarvermindering te realiseren na het volgen van het complete behandelplan zoals in de gebruiksaanwijzing staat aangegeven. Tot slot bevat Silk’n Infinity een unieke huidskleursensor die voor extra veiligheid zorgt. En een veiligheidsmechanisme die uw ogen beschermt, waarbij het apparaat alleen een lichtflits afgeeft wanneer het in contact is met uw huid. Hiermee wordt voorkomen dat er een lichtflits wordt afgegeven in de lucht.

  Keuze uit 5 energiestanden
  Silk’n Infinity beschikt over 5 energiestanden die u afzonderlijk kunt instellen. Stand 1 is de laagste stand en stand 5 de hoogste. Wanneer je het ontharingsapparaat voor het eerste gebruikt, raden wij aan te beginnen met energiestand 1.

  Praktische app voor smartphone/tablet
  Met de Silk'n app kun je eenvoudig een persoonlijk behandelprogramma opstellen. Ook houd je jouw behandelingen bij in de kalender en zie je precies wanneer het tijd is voor een volgende sessie. Ook vind je in de app terug hoeveel lichtflitsen je hebt gebruikt tijdens je sessie en hoeveel je in totaal over hebt gehouden.

  Voordelen van de Silk'n Ifinity eHPL:
  • eHPL™ technologie: voor het eerst in een ontharingsapparaat voor thuisgebruik
  • Geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren
  • Hoge snelheid op 5 energieniveaus
  • Geschikt voor lichaam en gezicht: pijnloos en zonder irritatie
  • Bevat 400.000 lichtflitsen
  • Tot 92% haarvermindering na compleet behandeltermijn
  • Behandeloppervlak: 3 cm²
  • Met gratis App om behandelingen te plannen en resterende aantal lichtflitsen te monitoren
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkSilk'n
  FabriekstypeINFINITY
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Soort artikelIPL
  GeslachtDames
  ToepassingLichaam en gezicht
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (12)

  algemene beoordeling
  (12 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.