IPL
Silk'n INFINITY EHPL + Infinity eHPL + reinigingsbox

  Silk'nINFINITY EHPL + Infinity eHPL + reinigingsbox

  269.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Silk'n INFINITY EHPL + Infinity eHPL + reinigingsbox

  Silk’n Infinity: De nieuwste technologie in permanent ontharen

  Silk’n presenteert een nieuwe technologie in haarverwijdering. Een technologie die baanbrekend is op velerlei punten en klassieke onthaarmethodes als scheren, epileren en harsen overbodig maakt. Maak kennis met eHPL™ technologie van Silk’n Infinity, waarbij met lichtflitsen ongewenste haargroei permanent kan worden verwijderd. Zonder stoppels, ingegroeide haartjes, roodheid of andere irritaties. Het vormt bovendien de meest revolutionaire manier van lichtontharing voor thuis en wordt nu al gezien als dé gouden standaard. Ga voor een eindeloos gladde huid, geheel pijnloos en zonder irritaties!

  eHPL™ technologie:  ongekende voordelen
  eHPL™ vormt de allernieuwste technologie op haarverwijderingsgebied en is voor het eerst beschikbaar met Silk’n Infinity. Het is een innovatie op de eerder geïntroduceerde en wereldwijd bekende HPL™ technologie van Silk’n. eHPL™ technologie heeft een aantal belangrijke voordelen.

  Het bestaat uit een combinatie van Galvanische Energie en Optische Energie. Deze krachtbundeling zorgt ervoor dat haartjes efficiënter verwijderd kunnen worden, doordat de huidporiën worden geopend en haarzakjes optimaal bereikt kunnen worden met lichtflitsen. Daarnaast kunnen voor het eerst bijna alle haarkleuren en alle huidskleuren behandeld worden, inclusief de meest donkere huidskleur. Bovendien is Silk’n Infinity een apparaat waar u razendsnel mee kunt ontharen. Zonder pijn, stoppels, irritatie of ingegroeide haartjes. Een volledige lichaamsbehandeling duurt minder dan 20 minuten!

  Uniek: geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren. Tot nu toe was het niet mogelijk om blonde, grijze en rode haartjes permanent te verwijderen vanuit huis. Ook voor mensen met een donkere huidskleur was er geen geschikte permanente oplossing voor thuisgebruik. Daarom ontwikkelden de onderzoekers in het laboratorium van Silk’n een manier om lichtontharing voor meer mensen beschikbaar te maken. Silk’n Infinity werd geboren…
  Silk’n Infinity is het allereerste apparaat van Silk’n dat voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren geschikt is. Vanaf nu is het mogelijk  om blonde, grijze en rode haartjes effectief te verwijderen met Infinity, mits de huidskleur licht genoeg is. Ook donkerdere huidskleuren met donkere haargroei zijn geschikt voor behandeling, inclusief de meest donkere huidskleur. Bekijk de kleurenkaart op de Silk'n website (Silkn.eu) om te zien of uw haar- en huidskleur geschikt is.

  Pijnloos en zonder irritatie
  Klassieke onthaarmethoden als scheren, harsen of epileren zijn pijnlijk en leiden vaak tot huidirritatie. Denk aan stoppels, pijnlijke roodheid en ingegroeide haartjes. Bovendien keren de haartjes snel terug. Silk’n Infinity werkt met lichtflitsen en pakt de haarzakjes aan om de haargroei na iedere behandeling te verminderen. Het gebruik is geheel pijnloos en geeft geen irritaties. Zo krijg je een mooie en eindeloos gladde huid!

  Silk’n Infinity is door het snelle herhalingsritme van lichtflitsen tot 2x zo snel als andere Silk’n ontharingsapparaten. Daarmee is het een van de meest snelle ontharingsapparaten van Silk’n op de markt! Dankzij de supersnelle flitsen bent u in een mum van tijd klaar. Dit apparaat geeft namelijk achterelkaar lichtflitsen af, met tussenpozen van  1 of 2 seconden. Dat betekent dat u met het apparaat over de huid kunt glijden, zonder dat u hoeft te wachten op elke lichtflits. Daarbij is het behandeloppervlak van 3 cm² ideaal om ook kleine gebieden mee te ontharen, zoals het gezicht en de bikinilijn.

  Geschikt voor lichaam en gezicht
  Last van haartjes op het lichaam en op het gezicht? Dat vormt geen uitdaging voor Silk’n Infinity! Dit apparaat is namelijk geschikt voor beide behandelgebieden. Het aantal lichtflitsen is genoeg voor een volledig blijvend resultaat. Bovendien is Silk’n Infinity zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Veelvoorkomende behandelgebieden zijn bijvoorbeeld de benen, oksels, bikinilijn, borstkas en bovenlip.

  400.000 lichtflitsen voor een eindeloos gladde huid
  Silk’n Infinity beschikt over een buitengewoon groot aantal lichtflitsen: 400.000 in totaal. Hiermee kunt u ongewenste haargroei moeiteloos verwijderen. Omdat dit apparaat over een groot aantal lichtflitsen beschikt, zijn er geen navulcartridges beschikbaar. Dat maakt het kopen van extra navullingen overbodig en bespaart kosten.

  Veilig en effectief: tot 92% haarvermindering na compleet behandeltermijn
  Net als alle andere ontharingsapparaten van Silk’n, is ook Silk’n Infinity getest op veiligheid en effectiviteit en is klinisch bewezen. Uit deze onderzoeken blijkt dat Infinity veilig gebruikt kan worden in een typische thuisomgeving. Bovendien wordt Infinity aanbevolen door dermatologen. De behandelingen zijn eenvoudig toe te passen en geven snel resultaat. Met Infinity is het zelfs mogelijk om tot 92% haarvermindering te realiseren na het volgen van het complete behandelplan zoals in de gebruiksaanwijzing staat aangegeven. Tot slot bevat Silk’n Infinity een unieke huidskleursensor die voor extra veiligheid zorgt. En een veiligheidsmechanisme die uw ogen beschermt, waarbij het apparaat alleen een lichtflits afgeeft wanneer het in contact is met uw huid. Hiermee wordt voorkomen dat er een lichtflits wordt afgegeven in de lucht.

  Keuze uit 5 energiestanden
  Silk’n Infinity beschikt over 5 energiestanden die u afzonderlijk kunt instellen. Stand 1 is de laagste stand en stand 5 de hoogste. Wanneer u Silk’n Infinity voor het eerste gebruikt, raden wij aan te beginnen met energiestand 1. Wanneer u zich hier comfortabel bij voelt, kunt u een hogere energiestand selecteren. Hoe hoger de energiestand, hoe effectiever de behandeling.

  Klassieke onthaarmethoden als scheren, harsen of epileren kunnen pijn doen en irritatie opleveren. Permanent ontharen met Silk’n Infinity is pijnloos en zonder irritatie. Zelfs op het hoogste energieniveau!

  Praktische App voor smartphone/tablet
  Klik op de buttons hieronder en maak kennis met de unieke Silk’n Infinity App. Met deze App is het mogelijk om uw persoonlijke behandelprogramma op te stellen. Zo bevat de App een kalenderfunctie om uw behandelingen in bij te houden. Het geeft zelfs automatisch aan wanneer het weer tijd is voor uw volgende sessie. Ideaal, praktisch en exclusief beschikbaar bij Silk’n!

  Mét Bluetooth om het resterende aantal lichtflitsen te zien
  Silk’n luistert graag naar haar klanten om het gebruiksgemak van haar producten te kunnen verbeteren. Een van de vragen die veel mensen aan ons stelden is hoe zij op hun Silk’n ontharingsapparaat kunnen zien, hoeveel lichtflitsen er per behandeling zijn gebruikt en hoeveel lichtflitsen je in totaal overhoudt. Met Silk’n Infinity is het vanaf nu mogelijk om dit makkelijk te kunnen zien! Infinity is namelijk het eerste apparaat met een slimme Bluetooth connectiviteit. Sluit het apparaat aan op Bluetooth en open de Silk’n App. De App zal onmiddellijk antwoord geven op deze en meer vragen.
  Bluetooth maakt tevens apparaatvergrendeling mogelijk om gebruik door kinderen tegen te gaan.

  Nieuw: Silk’n Cleansing Box desinfecteersysteem
  Het Silk’n Cleansing Box desinfecteersysteem is een slimme uitvinding om uw ontharingsapparaat mee te desinfecteren. Plaats het Infinity apparaat eenvoudigweg in het systeem en uw apparaat wordt binnen slechts 6 à 7 minuten grondig gedesinfecteerd. Het geheim bevindt zich in het blauwe LED-licht van Silk’n Cleansing Box. Dit licht staat bekend om zijn antibacteriële werking. De cellen van bacteriën absorberen dit blauwe licht en sterven af. Uw ontharingsapparaat wordt na desinfectie weer hygiënisch schoon, waardoor het delen van uw apparaat met bijvoorbeeld uw partner geen probleem meer is. Dit revolutionaire systeem is nog nooit eerder verschenen op de markt; andere merken beschikken hier niet over. Silk’n Cleansing Box is exclusief verkrijgbaar bij Silk’n.

  Silk’n Infinity, de voordelen:
  • Permanent ontharen volgens de allernieuwste techniek
  • Met Silk’n Cleansing Box desinfecteersysteem
  • eHPL™ technologie: voor het eerst in een ontharingsapparaat voor thuisgebruik
  • Geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren, inclusief de meest donkere huidskleur
  • Hoge snelheid op 5 energieniveaus: tot 2x snellere haarverwijdering
  • Geschikt voor lichaam en gezicht: pijnloos en zonder irritatie
  • Bevat 400.000 lichtflitsen
  • Tot 92% haarvermindering na compleet behandeltermijn
  • Pulsing en Gliding methode
  • Behandeloppervlak: 3 cm²
  • Werkt zonder navulcartridges
  • Met gratis App om behandelingen te plannen
  • Met Bluetooth connectiviteit om het resterende aantal lichtflitsen te zien
  • Bluetooth maakt tevens apparaatvergrendeling mogelijk om gebruik door kinderen tegen te gaan
  • Geleverd in een stijlvolle opbergcase
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand