Silk'n Infinity + Cleansing Box lichtontharingsapparaat

  Silk'n Infinity + Cleansing Box lichtontharingsapparaat

  49.99

  Silk'n Infinity + Cleansing Box lichtontharingsapparaat

  Maak kennis met eHPL technologie van Silk’n Infinity, waarbij met lichtflitsen ongewenste haargroei permanent kan worden verwijderd. Zonder stoppels, ingegroeide haartjes, roodheid of andere irritaties. Het vormt bovendien de meest revolutionaire manier van lichtontharing voor thuis en wordt nu al gezien als dé gouden standaard. Ga voor een eindeloos gladde huid, geheel pijnloos en zonder irritaties!

  Pijnloos en zonder irritatie
  Silk’n Infinity werkt met lichtflitsen en pakt de haarzakjes aan om de haargroei na iedere behandeling te verminderen. Het gebruik is geheel pijnloos en geeft geen irritaties. Zo krijg je een mooie en eindeloos gladde huid! Silk’n Infinity is door het snelle herhalingsritme van lichtflitsen tot 2x zo snel als andere Silk’n ontharingsapparaten. Dankzij de supersnelle flitsen ben je in een mum van tijd klaar.

  Geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren
  Silk’n Infinity is het allereerste apparaat van Silk’n dat voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren geschikt is. Vanaf nu is het mogelijk om blonde, grijze en rode haartjes effectief te verwijderen met Infinity, mits de huidskleur licht genoeg is. Ook donkerdere huidskleuren met donkere haargroei zijn geschikt voor behandeling, inclusief de meest donkere huidskleur. Bekijk de kleurenkaart hieronder om te zien of jouw haar- en huidskleur geschikt is. En lees meer over geschikte haar- en huidskleuren bij veelgestelde vragen.

  Geschikt voor lichaam en gezicht
  Last van haartjes op het lichaam en op het gezicht? Dat vormt geen uitdaging voor Silk’n Infinity! Dit apparaat is namelijk geschikt voor beide behandelgebieden. Het aantal lichtflitsen is genoeg voor een volledig blijvend resultaat. Bovendien is Silk’n Infinity zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Veelvoorkomende behandelgebieden zijn bijvoorbeeld de benen, oksels, bikinilijn, borstkas en bovenlip.

  Inclusief 400.000 lichtflitsen
  Silk’n Infinity beschikt over een buitengewoon groot aantal lichtflitsen: 400.000 in totaal. Hiermee kan je ongewenste haargroei moeiteloos verwijderen. Omdat dit apparaat over een groot aantal lichtflitsen beschikt, zijn er geen navulcartridges beschikbaar. Dat maakt het kopen van extra navullingen overbodig en bespaart kosten.
  Silk’n Cleansing Box

  Het Silk’n Cleansing Box
   desinfecteersysteem is een slimme uitvinding om jouw ontharingsapparaat mee te desinfecteren. Het geheim bevindt zich in het blauwe LED-licht van Silk’n Cleansing Box. Dit licht staat bekend om zijn antibacteriële werking. De cellen van bacteriën absorberen dit blauwe licht en sterven af. Jouw ontharingsapparaat wordt na desinfectie weer hygiënisch schoon, waardoor het delen van jouw apparaat met bijvoorbeeld jouw partner geen probleem meer is.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkSilk'n
  FabriekstypeInfinity + Cleansing Box
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Soort artikelIPL
  GeslachtDames
  ToepassingLichaam en gezicht
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.