Silk'n GoSleek IR stijltang, Wit
 • Uitverkocht

  Silk'nGoSleek IR stijltang

  17.9914.99je bespaart 3.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Silk'n GoSleek IR stijltang

  De Silk'n GoSleek IR is een innovatieve stijltang met infraroodtechnologie en keramische coating die zorgt voor een ultiem glad effect, zonder jouw haar te beschadigen
  Dankzij de 5 verschillende temperatuurstanden en de platen met een keramische coating is Silk’n GoSleek IR geschikt voor dun tot dik, chemisch behandeld en beschadigd haar. De stijtang is bovendien zeer eenvoudig in gebruik. Het roterende snoer zorgt dat je overal moeiteloos bij kunt, en het apparaat ligt prettig in de hand.
  Snel en veilig steilen
  Platen met keramische coating zijn superglad, waardoor je haar niet blijft haken, klitten of beschadigd wordt wanneer je het aan het stijlen bent. Dit vermindert de tijd die je hieraan kwijt bent enorm. Bovendien beschermen ze je haar tegen overmatige warmte en verdelen ze de warmte evenredig. Door de bovenste ‘zwevende’ plaat heb je ook nog eens meer grip op je haar.

  PTC-verwarming
  PTC-verwarming staat voor Positive Temperature Coefficient. Dit type verwarming genereert een snelle en energiezuinige warmteoverdracht, waardoor GoSleek IR in 30 seconden een temperatuur van 130ºC en in 2.5 minuten 210ºkan bereiken. Ook zorgt deze technologie ervoor dat het apparaat snel afkoelt wat oververhitting voorkomt en een hoger niveau van veiligheid garandeert. Dit heeft een gunstig effect op de levensduur van jouw stijltang.

  Specificaties
  - Opwarmtijd: 30 seconden
  - Plaatdiepte: 9 cm
  - Plaatbreedte: 3,5 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie