gezichtsverzorging
Silk'n gezichtsreinigingsborstel, -
 • Uitverkocht

  Silk'ngezichtsreinigingsborstel

  44.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Silk'n gezichtsreinigingsborstel

  Met deze Silk'n gezichtsreinigingsborstel Pure Deluxe maakt je een einde aan een onzuivere huid, grove poriën, mee-eters, puistjes, wallen of een doffe huid zonder dat je daarvoor naar de  schoonheidsspecialist hoeft.

  De vibrerende functie van het apparaat brengt de gezichtsreinigingsborstel in een trillende beweging, waardoor onzuiverheden worden losgemaakt en de vuildeeltjes als het ware uit de poriën worden getrild. De pulserende functie maakt kloppende en masserende bewegingen en stimuleert de bloedsomloop. Beide functies zijn in te stellen op een laag en een hoog tempo.

  De meegeleverde gezichtsmassage borstelkop voorzien van huidvriendelijke siliconennopjes en is speciaal ontwikkeld om je een milde reiniging en een heerlijke massage te geven. De bloedcirculatie in de huid wordt gestimuleerd, terwijl de natuurlijke balans van de huid gerespecteerd blijft. Het resultaat is een gereinigde, vitale en stralende huid.

  De oogmassage borstelkop is ideaal als je ’s ochtends last hebt van wallen of opgezette ogen. Door dit opzetstuk, wat  gemaakt is van een speciaal verkoelend materiaal, tijdens je dagelijkse gezichtsverzorgingsritueel te gebruiken, zorg je dat vermoeide ogen  met 210 trillingen per seconde, in slechts 1 minuut heerlijk verfrist worden. Deze borstelkop kun je gebruiken met of zonder oogserum of gezichtscrème.

  -Dagelijkse dieptereiniging voor je gezicht
  -Verwijdert maar liefst 6x meer make-up dan handmatige reiniging
  -Minimaliseert grove poriën
  -Verbetert de opname van verzorgende serums en gezichtscrèmes
  -100% waterproof, dus ook onder de douche en in bad te gebruiken
  -Vibrerende en pulserende functie in 2 intensiteitsstanden
  -1 minuut auto shut-off timer
  -Na 1 x volledig opladen tot 50 x te gebruiken
  -Inclusief gezichtsborstelhouder en 2 borstelkoppen (Regular en Soft)
  -Extra gezichtsmassage borstelkop, oogmassage borstelkop, reisetui en face wash reisflesje inbegrepen
  lees meer

  Specificaties