Silk'n FreshPedi elektrische eeltverwijderaar

  Silk'n FreshPedi elektrische eeltverwijderaar

  40.-

  Silk'n FreshPedi elektrische eeltverwijderaar

  Waterdichte elektrische eeltverwijderaar
  Direct heerlijk zijdezachte voeten met Silk’n FreshPedi. De waterdichte elektrische eeltverwijderaar werkt met 3 verschillende slijpschijven en een vacuümsysteem voor een knoeivrije behandeling.

  Ingebouwd vacuümsysteem
  Silk’n FreshPedi heeft 3 verschillende draaiende slijpschijven (Fijn, Medium en Grof). Kies de schijf die het beste is voor je voeten. Met het apparaat kunnen ruwe huid en eeltplekken veilig en efficiënt verwijderd worden. Bovendien zorgt het ingebouwde vacuümsysteem dat de dode huidcellen worden opgezogen en niet op de vloer belanden.

  100% waterdicht
  De waterdichte technologie IPX7 van Silk’n FreshPedi maakt behandelingen in zowel natte als droge omstandigheden mogelijk. Nu kun je de elektrische eeltverwijderaar ook bij natte voeten veilig gebruiken. Verder kun je de slijpkop onder de waterkraan reinigen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het apparaat beschadigd raakt. Veilig en hygiënisch! Onthoud wel dat het apparaat niet te lang onder water gedompeld mag worden.

  Tot 2200 rotaties per minuut
  Silk’n FreshPedi heeft 2 snelheidsstanden - laag en hoog - wat je kunt zien op het ingebouwde lcd-scherm. Dit apparaat biedt tot 1900 rotaties per minuut bij de lage snelheid en tot 2200 rotaties per minuut bij de hoge snelheid en zorgt daarmee voor snelle en correcte verwijdering van eelt en verdikte huid. Houd het apparaat een paar seconden tegen de voet voor veilig vijlen. Dankzij het ergonomisch en strakke ontwerp is de eeltverwijderaar gemakkelijk in gebruik.

  Oplaadbaar
  Silk’n FreshPedi is volledig oplaadbaar, dus je hoeft zich geen zorgen te maken over batterijen vervangen of dat het batterijvermogen na elk gebruik zwakker wordt. Eenmaal volledig opgeladen kun je het apparaat tot 120 minuten gebruiken. Met de meegeleverde USB-kabel laadt je jouw FreshPedi op via je computer of het stopcontact. Nu kun je vertrouwen op een krachtig apparaat met een lange batterijlevensduur dat je draadloos kunt gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkSilk'n
  FabriekstypeFreshPedi
  EAN8712856068388
  artikelnummer17010080

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.