Silk'n FACETITE VELVET gezichtsverzorging, -
 • uitverkocht

  Silk'nFACETITE VELVET gezichtsverzorging

  152.67
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Silk'n FACETITE VELVET gezichtsverzorging

  De Silk’n FaceTite Velvet voorziet je van alle hulpmiddelen voor een volledige FaceTite behandeling. FaceTite maakt gebruik van de revolutionaire HT-technologie die alle cellagen van de huid verwarmt. Het apparaat selecteert beschadigd weefsel en herstelt het, zonder chirurgische ingrepen. Collageen- en elastinevezels trekken samen en de huid vernieuwt zichzelf van binnenuit.
  Bereid jouw huid voor door hem te reinigen met Silk’n Bright, sluit de verlengkabel aan op FaceTite en gebruik het serum om jouw anti-verouderingsresultaten onmiddellijk een boots te geven. Na elke behandeling is jouw huid duidelijk strakker en ziet er jonger uit.
  Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en kan ruim 1000 maal zijn gewicht in vocht vasthouden. Dit zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid. Maar hoe ouder we worden, hoe minder onze huidcellen hiervan produceren. Dit leidt uiteindelijk tot fijne lijntjes, rimpels en een minder elastische huid. Daarom is hyaluronzuur een van de belangrijkste ingrediënten van Silk’n Hyaluronic Serum. Het hydraterende effect van hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpels en lijntjes minder diep worden en het stimuleert de aanmaak van collageen. Dit effect wordt aanzienlijk versterkt in combinatie met de warmte die door de FaceTite wordt geproduceerd. Dit effect is zelfs zo krachtig, dat jouw huid er na behandeling onmiddellijk jonger, gladder en steviger uitziet.

  Hoe werkt het?
  De HT-technologie in Silk’n FaceTite bestaat uit 3 energiebronnen (Bipolaire RF energie, LEDlicht energie en IR warmte-energie). Deze bronnen bundelen hun krachten om zo alle huidlagen te bereiken en te verwarmen, van de epidermis tot de onderhuidse vetlaag. De buitenzijde van de huid wordt maximaal 43 °C, terwijl de binnenste lagen maximaal 50 °C worden. Hierdoor trekken de vezels in de huid samen en wordt het probleem van binnenuit aangepakt. De huid wordt zichtbaar strakker, oogt jeugdiger en voelt hernieuwd aan.

  Veilig

  Silk’n FaceTite is grondig getest en de conclusie is dat het veilig is voor thuisgebruik door mannen en vrouwen. De behandelingen zijn effectief en de huid voelt direct strakker aan.

  - Met FaceTite kan je alle rimpels behandelen, dus ook de rimpels en kraaienpootjes rond de ogen. De oogleden kunnen niet behandeld worden, deze zijn namelijk te gevoelig. De behandelingen zijn tevens zeer geschikt voor verslappingen langs de hals en neklijn.
  - De technologie van FaceTite werkt anders dan een laser en daarom hoef je geen rekening te houden met een herstelperiode. Het risico op huidschade is dus enorm verminderd. Je kunt direct verdergaan met jouw dagelijkse activiteiten.
  - Omdat FaceTite geen laser is, kan je direct voor en na de behandeling de zon in. Je hoeft niet perse een SPF-crème te gebruiken, hoewel dit altijd wordt aangeraden vanwege het verouderende effect dat UV-straling heeft op de huid.
  - Door de technologie achter FaceTite is het apparaat geschikt voor alle huidtypen en alle huidskleuren.
  lees meer

  Specificaties