Silk'n Bright gezichtsborstel, -

  Silk'nBright gezichtsborstel

  39.95
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Silk'n Bright gezichtsborstel

  De Silk’n Bright gezichtsborstel heeft lange, zachte siliconen noppen! Vuil, olie en make-upresten worden van je gezicht verwijderd en laten een schoon, verfrist gevoel achter. Vanaf de allereerste reiniging zul je  een groot verschil merken in de zachtheid en de teint van je huid. Daarnaast is het siliconen materiaal erg zacht wat het geschikt maakt voor alle huidtypen. Zelfs de gevoelige huid zal er erg van profiteren. En door de afwezigheid van onzuiverheden zullen huidverzorgingsproducten makkelijker door de huid worden opgenomen.

  De Silk’n Bright gezichtsborstel  is aan twee kanten te gebruiken. De voorkant bevat siliconennoppen voor een diepe reiniging. De dunnere noppen zorgen voor een milde reiniging en de dikkere noppen zijn geschikt voor een meer nauwkeurige reiniging, speciaal bedoeld voor moeilijk bereikbare gebieden zoals rond de neus, ogen en kin. De achterkant is voorzien van siliconenribbels, bedoeld om je huid een verkwikkende, ontspannende massage te geven en te ontdoen van stress. Bovendien kun je deze kant ook gebruiken met je favoriete serum of dag- of nachtcrème. De hoogfrequente vibraties zorgen ervoor dat deze verzorgingsproducten dieper in de huid doordringen en dus effectiever werken.

  - Diepe reiniging en massage van de huid door hoogfrequente vibraties of pulsaties
  - Verwijdert vuil en make-upresten, ontstopt poriën en zorgt voor een zachte exfoliatie van de huid
  - Verbetert de bloedsomloop voor een stralend uiterlijk
  - Bevordert de opname van huidverzorgingsproducten
  - Geschikt voor alle huidtypen
  - 5x effectiever dan handmatige reiniging
  - Lange, zachte siliconen noppen zijn bestand tegen de opbouw van bacteriën en zorgen voor een ultra hygiënische behandeling.
  - Geen vervangende borstelkoppen nodig
  - IPX7, waterproof
  - Tot 8.000 vibraties per minuut
  - 7 snelheidsstanden
  - 30 seconden intervaltimer
  - 2 minuten auto-shut off timer
  - Oplaadbaar, tot 60 keer te gebruiken na één keer volledig opladen
  - Inclusief USB-kabel en USB-muuradapter
  lees meer

  Specificaties