overzicht
Siemens WT7YH7E3NL warmtepompdroger

  SiemensWT7YH7E3NL warmtepompdroger

  1049.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens WT7YH7E3NL warmtepompdroger

  Siemens WT7YH7E3NL Home Connect avantgarde warmtepompdroger met energieklasse A+++, en gemakkelijk bedienbaar waar je ook bent via de Home Connect App op je smartphone. Op de Home Connect App kies je als je bijvoorbeeld op je werk bent, je droogprogramma via droogopties, zodat je was droog is wanneer jij dat wilt of thuiskomt. En je kunt het hele droogproces volgen op je smartphone en wanneer de was droog is, krijg jij een melding. Hoef je ook niet naar de droger te lopen om te kijken hoever het met de was is. Wel zo gemakkelijk toch, heb je meer tijd voor leuke dingen.

  Het avantgarde droger design is een buitengewone combinatie van esthetiek en ongeëvenaard gebruiksgemak.  In de WT7YH7E3NL kun je tot wel 8 kg was drogen en met de Sensor- gestuurde AutoDry technologie voorkomt de WT7YH7E3NL dat je wasgoed krimpt tijdens het droogproces. Op het gehelde, ergonomische bedieningspaneel, met grote TFT display met intuïtieve bediening kun je o.a. verschillende (speciale) droogprogramma’s instellen en wel: Wol finish, Mix, Outdoor, Handdoeken, Dekbed, Warm tijdprogramma, Koud tijdprogramma, Katoen, Synthetisch, Hygiëne, Lingerie, Dons, SuperKort 40 en Blouses/overhemden . De grote RVS Softdry trommel met wasgoedmeenemers in Soft-design gaat behoedzaam met je was. De blauwe deurlichtring bezit visuele sfeerverlichting en communiceert tegelijkertijd de programmastatus en de elektronische deuropener opent automatisch de deur met één druk op de knop.

  De WT7YH7E3NL heeft verder halve beladingsfunctie, LED trommelverlichting, Anti-kreukfase 120 min, kinderbeveiliging, Multitone signaal, condenswaterafvoer, en een Antivibration design voor meer stabiliteit en stilte en een startuitstel functie. Verder voorzien met het intelligentCleaningSystem: slechts 1x per 20 droogbeurten pluizen verwijderen.

  Zelfreinigende condensor
  Bij een warmtepompdroger zonder zelfreinigende condensor vervuilen micropluisjes de binnenzijde. Zo'n droger verbruikt op langere termijn veel meer energie. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf 4x per droogbeurt met condenswater, waardoor micropluisjes geen kans krijgen om zich te nestelen. Daardoor blijven optimale prestaties en een laag energieverbruik gegarandeerd. Alle warmtepompdrogers van Siemens hebben een SelfCleaning Condensor. Deze zelfreinigende condensor bieden je altijd optimale prestaties, doordat ze onderhoudsvrij en energiezuinig zijn. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf namelijk automatisch. Daardoor blijft deze wasdroger gedurende de héle levensduur tot de zuinigste energieklasse behoren.

  Home Connect: bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent.Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je werk je oven kunt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of er nog spoelglansmiddel voor je vaatwasser moet meenemen. Je kunt zelfs in je koelkast kijken, het is nu allemaal mogelijk met Home Connect.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie