Siemens WT7U4675NL warmtepompdroger
 • Zomerdeals
 • -23%

  Siemens WT7U4675NL warmtepompdroger

  749.-je bespaart 230.-
  979.-adviesprijs
  Zomerdeals!

  Zomerdeals!

  Een onvergetelijke zomer met extra scherp geprijsde artikelen. Deze actie is geldig t/m 6 juni 2022. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs Bekijk alle deals

  Best Reviewed

  Best Reviewed

  op Kieskeurig in oktober 2020.

  Siemens WT7U4675NL warmtepompdroger

  Siemens warmtepompdroger WT7U4675NL
  In deze warmtepompdroger van Siemens kun je 8 kilo wasgoed tegelijk verwerken en de Siemens warmtepompdroger WT7U4675NL heeft droogklasse B. Zo weet je zeker dat je na de droogcyclus geen klamme en vochtige was uit de trommel haalt. De normale cyclus duurt 160 minuten maar je kunt ook een extra snelle droogcyclus van 40 minuten kiezen. Siemens heeft een optimale temperatuur en een speciale afkoelfase geprogrammeerd, zodat je al na 40 minuten je schone en droge kleren weer gewoon aan kunt trekken.

  Eindeloos mogelijkheden
  De techniek van de Siemens warmtepompdroger WT7U4675NL zorgt voor ongekende mogelijkheden. Behalve het superkorte programma zijn er nog veel meer speciale programma's voor elke soort textiel. Ook een antikreukfunctie en een startvertraging van maximaal 24 uur zijn mogelijk. Tijdens elke droogcyclus worden de pluisjes diverse keren verwijderd en dat is gunstig voor de verbruikskosten.. Minstens even belangrijk is dat de Siemens warmtepompdroger WT7U4675NL zelfreinigend is dankzij de zelfreinigende condensor. Hierdoor hoef je nooit meer schoon te maken. De Siemens warmtepompdroger WT7U4675NL maakt alles waar wat je van een droger kunt verlangen.

  Een blijvend laag energieverbruik door de selfCleaning Condenser.
  Siemens intelligente warmtepomdrogersmet selfCleaning Condenserzorgen ervoor dat de droogprestaties niet afnemen naarmate u het apparaat langer in uw bezit heeft. Pluis dat loslaat van het textiel krijgt geen kans om zich aan de condensor te hechten, want die wordt iedere droogcyclus automatisch schoongespoeld. Zelf reinigen is niet meer nodig en vergeleken met andere typen drogers in de markt verbruikt u een stuk minder energie.

  De snelste warmtepompdrogers van Siemens.
  Warmtepompdrogers met een speedpack zijn standaard niet alleen zuinig maar behoren ook tot de snelste in de markt. Ontdek het uitgebreide assortiment van  Siemens warmtepompdrogers die 1 kilo wasgoed in minder dan 20 minuten tijd optimaal drogen en u helpen met een razendsnelle droogroutine.
  lees meer

  Specificaties

  Startuitstel
  Startvertraging (uur)24
  DroogresultaatB
  Zelfreinigende condensor
  DroogsysteemWarmtepompdroger
  Aantal droogprogramma's15
  Duur cyclus (min)160
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelEnergieklasseTrommelverlichtingGarantie

  Reviews (30)

  algemene beoordeling
  (30 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.