Siemens WT7U4600NL warmtepompdroger
 • uitverkocht

  SiemensWT7U4600NL warmtepompdroger

  799.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Siemens WT7U4600NL warmtepompdroger

  Siemens Warmtepompdroger WT7U4600NL
  Deze Siemens WT7U4600NL warmtepompdroger van Siemens is niet alleen zuinig in energieverbruik, maar ook zuinig op jouw kleding. Hij is makkelijk in gebruik en heeft een breed scala aan programma’s.

  Zuinig op alle soorten kleding
  De WT7U4600NL droger van siemens is voorzien van een uniek softDry trommelsysteem. Het systeem zorgt er voor dat er een continue luchtstroom en een constante tempratuur is in de trommel. Dankzij de golfvormige armen in de trommel wordt de warme lucht goed verdeeld en word jou was extra voorzichtig en efficiënt verdeeld. Dankzij een sensor in de machine wordt het autoDry-technologie aangestuurd. Deze technologie zorgt er voor dat de droger nooit te heet wordt waardoor je wasgoed niet krimpt. De machine bied een breed scala aan programma’s voor verschillende soorten textiel. De programma’s zijn zo ingesteld dat je was met de beste zorg wordt behandeld.

  Makkelijk en zuinig in gebruik
  De Siemens warmtepompdroger is niet allen zuinig op je was maar ook zuinig in gebruik. Kenmerk van een warmtepompdroger is dat hij maar weinig en vocht afgeeft aan de ruimte waarin hij staat. Dit voorkomt de ongemakken van een vochtige ruimte. De droger beschikt over zelfreinigende condensor. Deze reinigt de condensor zelf waardoor deze vervelden schoonmaakklus tot het verleden behoort en het stroomverbruik extreem laag blijft. De Siemens WT7U4600NL warmtepompdroger probeert jou het zo makkelijk mogelijk te maken.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie