Siemens WT7HXM00NL warmtepompdroger
 • uitverkocht

  Siemens WT7HXM00NL warmtepompdroger

  799.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens WT7HXM00NL warmtepompdroger

  In deze warmtepompdroger van Siemens kun je 9 kilo wasgoed tegelijk verwerken en de Siemens warmtepompdroger WT7HXM00NL heeft droogklasse A. Zo weet je zeker dat je na de droogcyclus geen klamme en vochtige was uit de trommel haalt. De normale cyclus duurt 160 minuten maar je kunt ook een extra snelle droogcyclus van 40 minuten kiezen. Siemens heeft een optimale temperatuur en een speciale afkoelfase geprogrammeerd, zodat je al na 40 minuten je schone en droge kleren weer gewoon aan kunt trekken. Bovendien is deze wasmachine op afstand te bedienen met de Home Connect app en beheren, instellen waar en wanneer je maar wilt.

  Eindeloos mogelijkheden
  De techniek van de Siemens warmtepompdroger WT7HXM00NL  zorgt voor ongekende mogelijkheden. Behalve het superkorte programma zijn er nog veel meer speciale programma's voor elke soort textiel. Ook een antikreukfunctie en een startvertraging van maximaal 24 uur zijn mogelijk. Tijdens elke droogcyclus worden de pluisjes diverse keren verwijderd en dat is gunstig voor de verbruikskosten. Het gemiddelde stroomverbruik van deze droger is 259 kilowatt per jaar, en dat is een goede prestatie voor een droger die 9 kilo was aan kan. De Siemens warmtepompdroger WT7HXM00NL maakt alles waar wat je van een droger kunt verlangen.

  intelligentCleaningsysteem: maximaal gemak zonder in te leveren op prestaties.
  Terwijl bij andere drogers het filter na elke droogbeurt gereinigd moet worden, beperkt het intelligentCleaningsysteem dit tot een minimum. Tijdens iedere droogcyclus worden pluizen door de luchtstroom naar de bodem van het apparaat gevoerd, waar ze in een filter worden opgevangen. Deze wordt automatisch gespoeld en de opgevangen pluizen komen in een speciale opvangbak terecht. De intelligente sensoren melden automatisch wanneer de pluizenfilter geleegd moet worden, doorgaans na ongeveer 20 beurten.

  Automatisch het optimale droogprogramma met intelligentDry.

  Wie behalve een droger met intelligentDryook een wasmachine met Home Connect in huis heeft, profiteert van de mogelijkheid om de apparaten onderling gegevens te laten uitwisselen. De droger ontvangt informatie van de wasmachine over het gedraaide programma, het aantal kilo’s wasgoed en weet dankzij slimme sensoren zelfs welk percentage restvocht er nog in het wasgoed aanwezig is. Op basis van deze data stelt intelligentDryvervolgens het optimale droogprogramma in en berekent de verwachte eindtijd. Wasgoed wordt op deze manier nauwkeurig gedroogd en beschermd tegen te hoge temperaturen waarbij het kan beschadigen of krimpen.

  De snelste warmtepompdrogers van Siemens.
  Warmtepompdrogers met een speedpack zijn standaard niet alleen zuinig maar behoren ook tot de snelste in de markt. Ontdek het uitgebreide assortiment van  Siemens warmtepompdrogers die 1 kilo wasgoed in minder dan 20 minuten tijd optimaal drogen en u helpen met een razendsnelle droogroutine.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSiemens
  EnergieklasseA++
  Max. belading (kg)9
  BesturingElektronisch
  Startuitstel
  Resttijdindicatie
  Aantal droogprogramma's15
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie

  Reviews (15)

  algemene beoordeling
  (15 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.