Siemens WT48RT70NL warmtepompdroger
 • 75.- cashback

  SiemensWT48RT70NL warmtepompdroger

  749.-
  vandaag besteld, maandag in huis
  75.- Cashback

  75.- Cashback

  op deze Siemens warmtepompdroger. Deze geldt t/m 17 januari 2021. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/acties - klik op de juiste actie en registreer je aankoop. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Siemens WT48RT70NL warmtepompdroger

  Siemens warmtepompdroger WT48RT70NL
  Deze Siemens WT48RT70NL warmtepompdroger droogt zeer efficiënt met het energielabel A++. Daarnaast droogt hij tot wel 35 minuten sneller dan je gewend bent en heeft hij een extra kort programma waarbij je was al binnen 40 minuten droog is. De easyClean filter zorgt voor het eenvoudig verwijderen van pluis uit de condensor filter.

  Sensor-gestuurde technieken
  De droger is voorzien van sensor-gestuurde autoDry technologie. Deze technologie voorkomt oververhitting of ongelijkmatig drogen. De sensoren meten en regelgenen de tempratuur en vochtgehalte van het wasgoed, hierdoor is het een super vriendelijke manier van drogen. De ene sensor houd het warmteniveau op pijl, terwijl de andere de vochtigheid van je wasgoed meet en voorkomt dat je kleding te droog wordt en bijvoorbeeld gaat krimpen. Verder houd de machine voor jou in de gaten wanneer het tijd is om je filter te reinigen of je condensatiebak te legen.

  Gemak zonder verminderde prestaties
  Dit model is ook voorzien van een softDry trommelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er een constante luchtstroom is en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en het wasgoed zacht en efficiënt door de trommel. De nieuwe trommelstructuur zorgt dat de was super soepel door de trommel glijdt. Deze droger beschikt over 11 verschillende droogprogramma’s. Naast de standaard programma’s is er ook een speciaal programma ontwikkeld voor je outdoor en sportkleding en lingerie. Deze is extra voorzichtig met het kwetsbare textiel. Daarnaast is er ook een speciaal programma voor wol. De kwaliteit van het drogen is hetzelfde als wat u van Siemens bent gewend. De Siemens WT48RT70NL behandeld je wasgoed voorzichtig dankzij de geoptimaliseerde temperatuurregeling en een aangepaste afkoelfase.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie