Siemens WT47W563NL warmtepompdroger

  SiemensWT47W563NL warmtepompdroger

  748.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens WT47W563NL warmtepompdroger

  De Siemens WT47W563NL iSensoric Premium warmtepompdroger is laag in energieverbuik en droogt het wasgoed snel. De warmtepompdroger beschikt over energieklasse A++ en droogt een maximale belading van 9 kg. Dit maakt hem geschikt voor een huishouden tot zes personen. De AutoDry sensoren houden je wasgoed nauwkeurig in de gaten en voorkomen dat jouw favoriete kledingstuk ineens een stuk kleiner is. Met het grote en overzichtelijke LED Display kies je eenvoudig uit één van de 14 droogprogramma's. Zo kies je voor Handdoeken, Blouses/Overhemden of Outdoor. En met de TouchControl stel je de droogtegraad, eindtijduitstel en koud of warmprogramma makkelijk in. De zelfreinigende condensor zorgt voor een laag energieverbruik. Hoe? Doordat deze functie de warmtepompdroger vier keer per droogbeurt reinigt met condenswater. Zo krijgen micropluisjes geen kans om zich te nestellen en verbruikt de condensor dus minder energie. Verder is de WT47W563NL voorzien van een Comfort deurvergrendeling, een signaal bij einde programma en een kinderslot.

  Extra snel: droogt je was nu tot wel 35 minuten sneller dan je gewent bent!

  Een warmtepompdroger die jouw kleding beschermt
  De Siemens WT47W563NL beschikt over een unieke trommelstructuur. Dit zorgt ervoor dat jouw was door de trommel glijdt en uiteindelijk minder snel slijt. Zo kan je langer genieten van jouw favoriete kledingstuk.

  Minder strijkwerk
  Op de warmtepompdroger zit een Anti-Kreuk programma (120 minuten). Dit zorgt ervoor dat het wasgoed minder gekreukt uit de trommel komt. Zo hoef jij dus minder te strijken en houd je meer tijd over voor leukere zaken!

  Droogprogramma's: Wol finish, Mix, Outdoor, Handdoeken, Dekbed, Hoofdkussen, Warm tijdprogramma, Koud tijdprogramma, Katoen, Synthetisch, Hygiëne, Lingerie, SuperKort 40 en Blouses/Overhemden
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie