Siemens WT45W475NL warmtepompdroger
 • 50.- cashback

  SiemensWT45W475NL warmtepompdroger

  749.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  50.- Cashback

  50.- Cashback

  op deze Siemens wasdroger. Deze actie is geldig t/m 4 juli 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/acties - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden lees de actievoorwaarden

  Siemens WT45W475NL warmtepompdroger

  De Siemens WT45W475NL warmtepompdroger beschikt over een zelfreinigende condensor waardoor deze droger zichzelf automatisch schoonmaakt. Met het grote LED-display altijd zicht op alle opties en functies. Daarnaast ook gemakkelijk in gebruik. Met de functie speedPack bespaar je tijd en energie. Dankzij speciale sensors voorkomt de autoDry technologie dat wasgoed krimpt tijdens het drogen.

  Bespaar energie
  De Siemens WT45W475NL is een sensorgestuurde warmtepompdroger die efficiënt en zacht droogt. Het toestel is uiterst energiezuinig. Dankzij de energieklasse A++ blijven de kosten op je energiefactuur beperkt. Dit toestel draagt optimaal zorg voor je kleding en ander textiel. De sensorgestuurde autoDry-technologie van Siemens droogt het wasgoed zonder dat het krimpt. Zo kun je T-shirts, tafellinnen en ander wasgoed zo vaak wassen en drogen als je maar wil. De kwaliteit blijft behouden.

  Gebruiksvriendelijk en intuïtief
  De bediening van het toestel? Die is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het display is groot met duidelijk leesbare letters en cijfers. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie zoals temperatuur, trommelsnelheid en programmastappen. Met het eindtijduitstel bepaal je zelf het moment waarop het droogprogramma voltooid is. Kortom, ben je op zoek naar een warmtepompdroger die handig, energiezuinig en textielvriendelijk is? Dan is de Siemens warmtepompdroger WT45W475NL jouw volgende toestel!
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie

  bekijk meer van Siemens