Siemens WT44W563NL warmtepompdroger
 • best reviewed

  SiemensWT44W563NL warmtepompdroger

  611.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Best reviewed

  Best reviewed

  op Kieskeurig in oktober 2019

  Siemens WT44W563NL warmtepompdroger

  De Siemens WT44W563NL iSensoric warmtepompdroger is ideaal voor een huishouden tot zes personen. De trommel biedt namelijk ruimte aan 9 kilo wasgoed en heeft een energieklasse van A++. Tevens is de droger voorzien van een LED display met TouchControl toetsen voor optimaal gebruiksgemak. In één oogopslag zie je alle informatie over het gekozen droogprogramma, zoals temperatuur en snelheid. Daarnaast beschikt de warmtepompdroger over een aantal speciale programma's voor overhemden, katoen en lingerie. En de autoDry technologie in de droger voorkomt dat jouw wasgoed krimpt tijdens het drogen. Heb je iets minder tijd? Kies dan voor de SuperKort 40 functie. Je wasgoed is binnen 40 minuten klaar. Verder is de Siemens WT44W563NL iSensoric warmtepompdroger voorzien van een grote SoftDry trommel met LED trommelverlichting. De SoftDry trommel heeft een uniek trommelsysteem die zorgt voor een constante luchtstroom en temperatuur. De was wordt op deze manier zo efficiënt mogelijk in de trommel verdeeld. Uiteraard voorkomt de kinderbeveiliging dat kleine handjes één en ander kunnen wijzigen op het LED display.

  Extra snel: droogt je was nu tot wel 35 minuten sneller dan je gewent bent!

  Nooit meer zelf je warmtepompdroger reinigen
  In de Siemens WT44W563NL iSensoric warmtepompdroger zit een SelfCleaning Condensor. Deze condensor reinigt zichzelf vier keer per droogbeurt met condenswater. Zo krijgen micropluisjes geen kans zich aan de binnenzijde te nestelen én wordt een laag energieverbruik gegarandeerd. Deze warmtepompdroger biedt je dus een optimale presentatie!

  Droogprogramma's: Wol finish, Mix, Outdoor, Handdoeken, Dekbed, Hoofdkussen, Warm tijdprogramma, Koud tijdprogramma, Katoen, Synthetisch, Hygiëne, Lingerie, SuperKort 40, Blouses/overhemden
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie