Siemens WT33A201NL afvoerdroger
 • uitverkocht

  SiemensWT33A201NL afvoerdroger

  225.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens WT33A201NL afvoerdroger

  *Dit type droger voert de vochtige lucht af naar buiten. Dit gebeurt via een slang door een raam of muur. Kan of wil je geen afvoerslang naar buiten, kies dan voor een warmtepompdroger of condensdroger.

  Siemens WT33A201NL iSensoric afvoerdroger met energieklasse C met een grote gegalvaniseerde SoftDry trommel, wasgoedmeenemers met Soft-design, 7 kg trommelinhoud  voor optimale bescherming van het wasgoed. Terwijl de sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger is tevens extra stil door het speciaal ontworpen AntiVibration Design. Je hebt beschikking over diverse programma's waaronder enkele speciale: Wol finish, Mix, Outdoor, Handdoeken, Warm tijdprogramma, Koud tijdprogramma, Lingerie, SuperKort 40, Blouses/overhemden. Op het grote LED-Display in combinatie met deTouchControl tiptoetsen: Voorzichtig, Antikreuk, Programmaduur, Start/Pauze, Fijnafstelling droogtegraad, 24 u eindtijduitstel instellen. Ook aan de beveiliging is gedacht met de Comfort deurvergrendeling en de kinderbeveiliging, zodat kleine vingertjes de deur niet kunnen openen.

  Beste koop
  De Siemens WT33A201NL heeft het predicaat 'Beste koop' gekregen van de concumentenbond in de maand juli 2017.

  Afvoerdroger
  Sparend gedroogde was bij laag energieverbruik - dat garanderen de luchtafvoerdrogers van Siemens. Ze onttrekken het vocht door hitte-inwerking aan de was. Verwarmde lucht stroomt over de was en neemt het vrijkomende vocht op. Zo wordt je was bijzonder snel droog. Om beslagen ramen te voorkomen, wordt de ontstane vochtige lucht via een luchtafvoerslang naar buiten geleid. Dat kan door een open raam of door een gat in de muur. Een luchtafvoerslang wordt meegeleverd

  autoDrytechnologie 
  Deze indrukwekkende technologie beschermt je was tegen krimpen. Daarvoor zorgen uiterst gevoelige sensoren, die voortdurend de vochtigheid van het wasgoed en de temperatuur in de trommel meten. Zodra de gewenste droogtegraad, zoals strijkdroog of kastdroog, is bereikt, wordt het programma beëindigd - indien nodig ook vóór het eigenlijke programma einde. Dat spaart tijd en energie en garandeert een perfect resultaat zonder krimpen. Daardoor blijven ook fijne materialen zo zacht en aangenaam als bij de eerste keer dragen. 

  super40
  Het eerste 40 minuten-droogprogramma van Siemens. Dat droogt je was supersnel in slechts 40 minuten - perfect en voorzichtig gedroogd - dankzij het geoptimaliseerde temperatuurverloop en de aangepast afkoelfase. 

  Anti-kreukfase
  Lichte trommelbewegingen na afloop van het programma. Voor minder gekreukt wasgoed en dus minder strijkwerk.

  TouchControl
  De touchControl-toetsen zien er niet alleen elegant uit maar zijn ook bijzonder makkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (57)

  algemene beoordeling
  (57 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.