Siemens WMN16T3471 iSensoric wasmachine
 • Uitverkocht

  SiemensWMN16T3471 iSensoric wasmachine

  631.-595.-je bespaart 36.-
  188 reviews

   Sorry! Dit product is uitverkocht

   beste getest

   Deze wasmachine heeft het predicaat Beste uit de test van de consumentenbond.


   artikelomschrijving

   Met de Siemens WMN16T3471 iSensoric was je tot 7kg wasgoed in één keer schoon. Dat is goed voor een huishouden tot vijf personen. En met 14 wasprogramma's is er voor elke specifieke stof of soort was wel een bijpassend programma te vinden. Zo kies je uit Blouses/Overhemden, Super 15' of Wol handwas. Wanneer je dan de SpeedPerfect functie toepast op elk willekeurig wasprogramma's dan was je jouw wasgoed tot 65% sneller schoon. De WMN16T3471 heeft een groot LED display waar je onder andere de resttijdindicatie en de eigenschappen van het gekozen wasprogramma op af kunt lezen. En ben je een keer wat later thuis? Stel dan met de startuitstelfunctie de einddtijd van je wasprogramma eenvoudig in. Wanneer het nodig is, past de wasmachine zelf het watergebruik aan. De sensoren meten namelijk de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Zo verbruik je nooit te veel water. De Siemens wasmachine beschikt over een energieklasse van A+++ -30%. Daarmee is hij 30% zuiniger dan A+++. De Siemens WMN16T3471 iSensoric wasmachine is in maart 2017 als Beste Getest door de Consumentenbond.

   Snel en efficiënt wassen met de Siemens WMN16T3471
   Met behulp van varioPerfect beslis je zelf of je tijd of energie wilt besparen. Met de optie speedPerfect was je tot 65% sneller. Kies je voor ecoPerfect, dan doet de wasmachine er langer over, maar is dan wel energiebesparend. En heb je is je kleding licht vervuild na het sporten? Dan was je het in een kwartier weer schoon met wasprogramma Super 15'.

   Voorkom trillen en schudden van je wasmachine
   Wanneer je wagoed niet gelijkmatig over de trommel is verdeeld, wordt het centrifugeerproces automatisch aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de wasmachine zo veel mogelijk voorkomen. Het antiVibration design met speciaal o-design beperkt de trillingen tot het minimum. Naast dit alles, heeft de wasmachine ook een koolborstelloze motor. Dit zorgt voor extra stilte, is zuiniger en heeft een langere levensduur inclusief 10 jaar garantie van Siemens op de motor.

   * Let op deze wasmachine wordt geleverd zonder het in de handleiding afgebeelde doseerklepje.

   specificaties

   Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

   reviews

   algemene beoordeling
   4.7(188 reviews)

   Prima was machine.

   Ben er zeer tevreden over.

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Geruisloos en makkelijk

   Op basis van een positieve beoordeling bij de Consumentenbond (best getest) heb ik deze Siemens WMN16T3471 vorige week gekocht en ik vind het een top-apparaat. Simpel in gebruik en vooral heel soepel en stil draaiend. Je hoort 'm bijna niet.

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Wast fantastisch schoon !!!!

   Sinds week of twee in ons bezit. Erg tevreden over de machine. Makkelijk zijn de korte programma's snel klaar en 1600 toeren waardoor de was er al praktisch droog uitkomt.

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Prima wasmachine

   Na een snelle blik in de Consumentengids hebben we deze machine gekozen. Hij maakt z'n belofte waar: wast goed schoon en spoelt en centrifugeert als de beste en is daarbij behoorlijk stil.

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Prima!

   Tevreden! incl kort programma en erg stil

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Wast geweldig schoon !

   Sinds 02/08/2018 in ons bezit wast geweldig schoon en merk nu dat de gewassen was ook lekker ruikt. Oude wasmachine was op......

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Duidelijk en overzichtelijke bediening

   Twee weken geleden gekocht fantastische machine en erg still met uitgekiende programmable's

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Eenvoudig te bedienen

   Hij is eenvoudig te bedienen,behoorlijk stil,wast schoon.

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   uitgebreide mogelijkheden voor een redelijke prijs

   Ik was al een tijdje op zoek naar een gebruiksvriendelijke wasmachine, passend bij mijn eisen en wensen, maar wel tegen een redelijke prijs. Deze machine voldoet aan alle eisen: meerdere NUTTIGE mogelijkheden, energiezuinig, maar ook bruikbaar voor korte, snelle wasjes, instelbaar op tijd, ruime trommel, handig en goed leesbaar display. En een redelijke prijs in vergelijking met machines die dezelfde mogelijkheden hebben. Bovendien een merk dat zich bewezen heeft in kwaliteit.

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   Complete wasmachine tegen een aantrekkelijke prijs

   Energie-efficiente wasmachine. Prijs/kwaliteit uitstekend.

   ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

   checktoegevoegd aan winkelmand

   kies categorie
   • Dames
   • Heren
   • Kinderen
   • Baby
   • Wonen & Slapen
   • Tuin & Klussen
   • Huishouden
   • Elektronica
   • Speelgoed & Games
   • Sport & Vrije Tijd
   • Mooi & Gezond
   • Sale