Siemens WMN16T3471 iSensoric wasmachine

  SiemensWMN16T3471 iSensoric wasmachine

  643.-
  183 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  Met de Siemens WMN16T3471 iSensoric was je tot 7kg wasgoed in één keer schoon. Dat is goed voor een huishouden tot vijf personen. En met 14 wasprogramma's is er voor elke specifieke stof of soort was wel een bijpassend programma te vinden. Zo kies je uit Blouses/Overhemden, Super 15' of Wol handwas. Wanneer je dan de SpeedPerfect functie toepast op elk willekeurig wasprogramma's dan was je jouw wasgoed tot 65% sneller schoon. De WMN16T3471 heeft een groot LED display waar je onder andere de resttijdindicatie en de eigenschappen van het gekozen wasprogramma op af kunt lezen. En ben je een keer wat later thuis? Stel dan met de startuitstelfunctie de einddtijd van je wasprogramma eenvoudig in. Wanneer het nodig is, past de wasmachine zelf het watergebruik aan. De sensoren meten namelijk de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Zo verbruik je nooit te veel water. De Siemens wasmachine beschikt over een energieklasse van A+++ -30%. Daarmee is hij 30% zuiniger dan A+++. De Siemens WMN16T3471 iSensoric wasmachine is in maart 2017 als Beste Getest door de Consumentenbond.

  Snel en efficiënt wassen met de Siemens WMN16T3471
  Met behulp van varioPerfect beslis je zelf of je tijd of energie wilt besparen. Met de optie speedPerfect was je tot 65% sneller. Kies je voor ecoPerfect, dan doet de wasmachine er langer over, maar is dan wel energiebesparend. En heb je is je kleding licht vervuild na het sporten? Dan was je het in een kwartier weer schoon met wasprogramma Super 15'.

  Voorkom trillen en schudden van je wasmachine
  Wanneer je wagoed niet gelijkmatig over de trommel is verdeeld, wordt het centrifugeerproces automatisch aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de wasmachine zo veel mogelijk voorkomen. Het antiVibration design met speciaal o-design beperkt de trillingen tot het minimum. Naast dit alles, heeft de wasmachine ook een koolborstelloze motor. Dit zorgt voor extra stilte, is zuiniger en heeft een langere levensduur inclusief 10 jaar garantie van Siemens op de motor.

  * Let op deze wasmachine wordt geleverd zonder het in de handleiding afgebeelde doseerklepje.

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(183 reviews)

  Prettige machine. Goede keus.

  Deze machine vorige maand gekocht en hij bevalt prima. Weinig geluid bij centrifugeren.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Wast uitstekend schoon

  Na wat wikken en wegen uitgekomen op deze Siemens wasautomaat. Onder de indruk van de kwaliteit van deze machine. Stil tijdens wassen, droger na centrifiguren op 1600 toeren en uitstekende was resultaten. We zijn er blij mee!

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Snel, zuinig in gebruik en extreem stil

  Wij hebben de machine nu twee weken in gebruik. Hij dient ter vervanging van onze voorgaande Siemens wasmachine waar wij na 17 jaar afscheid van genomen hebben. Ons gezin bestaat uit 2 volwassenen. Naast de gebruikelijke was staat er ook regelmatig sportkleding op het programma. De machine draait daardoor vrijwel dagelijks met max 4 kg wasgoed en één keer in de week met een volle (7 kg) trommel. Het mix programma van ongeveer een uur is het vaakst gekozen. Wij waren al erg tevreden over de voorgaande Siemens. Beide machines wassen zeker even goed. Maar je merkt dat de nieuwe plezieriger en ook zuiniger in gebruik is. Zo is er de ruime toegangsdeur en is de machine onwaarschijnlijk stil tijdens het wassen en zelfs bij het centrifugeren. Het centrifugeerproces start zeer mooi gelijkmatig op. De was komt er vanwege de 1600 toeren (dat is niet bij alle programma’s) droger uit dan bij de oude Siemens (1200 toeren) waardoor de wasdroger een stuk sneller klaar is. Daar wordt dus ook bespaard. Overall gezien zijn wij zeer tevreden. Eén klein minpuntje. In de eenvoudig schoon te maken zeeplade ontbreekt een systeem om gedoseerd vloeibaar wasmiddel toe te voegen. Dus het vertrouwde bolletje blijft voorlopig in gebruik. Het systeem voor droogwaspoeder werkt uitstekend. Eerst wordt de kuip deels gevuld met water en dan wordt het wasmiddel toegevoegd. Zo gaat er geen wasmiddel verloren in de afvoer. Wij geven de machine een dikke 9.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Teer wasgoed raakt beschadigd

  In tegenstelling tot de zeer goede ervaringen die ik met alle andere Siemens apparatuur heb, kan ik over deze wasmachine niet enthousiast zijn. Er is een rare kuur. Sommige stukken teer wasgoed komen gescheurd uit de machine. Twee maanden na aanschaf is er -binnen garantie- een nieuwe trommel geplaatst, waardoor de kier tussen trommel en manchet werd verkleind. Het ging een ruim jaar goed. Nu, anderhalf jaar na aanschaf, is het weer mis. Deze week komt de monteur; ik ben benieuwd....

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Geweldig apparaat

  Ik heb hem net in huis en voldoet aan alle verwachting en

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  stille wasmachine

  4 dagen geleden verkregen; na 2 wassen tevreden; vooral de stilte valt op. Jammer dat wasmiddeldoseerder niet standaard is.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Duidelijke bediening

  Ik heb deze machine vorige maand gekocht en tot nu toe zeer tevreden

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Prima was machine.

  Ben er zeer tevreden over.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Geruisloos en makkelijk

  Op basis van een positieve beoordeling bij de Consumentenbond (best getest) heb ik deze Siemens WMN16T3471 vorige week gekocht en ik vind het een top-apparaat. Simpel in gebruik en vooral heel soepel en stil draaiend. Je hoort 'm bijna niet.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Wast fantastisch schoon !!!!

  Sinds week of twee in ons bezit. Erg tevreden over de machine. Makkelijk zijn de korte programma's snel klaar en 1600 toeren waardoor de was er al praktisch droog uitkomt.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale