Siemens WMH6Y841 Home Connect wasmachine
 • Uitverkocht

  SiemensWMH6Y841 Home Connect wasmachine

  1299.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens WMH6Y841 Home Connect wasmachine

  De Siemens WMH6Y841NL sensoFresh Home Connect wasmachine met energieklasse A+++ (-30%), is gemakkelijk op afstand te bedienen met de Home Connect App. Je kunt de wasmachine beheren, instelllen waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je de wasmachine aanzetten op je werk en is de was klaar wanneer je thuiskomt of wanneer het jou uitkomt. Op de app kun je bijvoorbeeld met de Easy Start functie het soort stof en de kleur instellen en de wasmachine kiest zelf het meest geschikte programma, voor een optimaal resultaat. En uiteraard kun je de status van je was op afstand bekijken. Door de Home Connect App weet je altijd precies wanneer de was klaar is en hoef je niet steeds naar de machine te lopen om te kijken of hij nog draait.

  Verder met 1600 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 9 kg. Ook is de WMH6Y841NL  voorzien van groot overzichtelijk TFT-display voor een intuitive bediening, beladingssensor en i-Dos. De laatste is een automatisch doseer systeem dat je hoeveelheid wasmiddel doseert op de milliliter nauwkeurig. Dat verlost je van de lastige vraag, hoeveel wasmiddel moet ik gebruiken. Ook heb je de beschikking over een groot aantal programma’s waaronder een aantal speciale zoals:  Afpompen, Spoelen, centrifugeren, Outdoor, Blouses/Overhemden, SuperKort 15, Snel+mix, Automaat, Automaat fijn, Hygiëne, MSN, Wol handwas en Fijn/Zijde. Uiteraard ontbreekt de  temperatuurkeuze, keuze voor centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 uur eindtijduitstel niet, allen bedienbaar door Touchcontrol tiptoetsen. Verder kun je beschikken over een speciaal anti-vlekken systeem: 16 speciale vlekkenprogramma's. Dit is een specifieke wasbehandeling vor de meest hardnekkige vlekken, toepasbaar op de standaard programma's. De RVS waveTrommel die borg staar voor goed was resultaat dankzij de unieke trommelstructuur is gemakkelijk te reinigen door het programma trommelreiniging. De zelfreinigende wasmidddellade, de beladingssensor, de onbelansbeveiliging, de schuimbewaking, de Aquastop, de kinderbeveiliging en de iQdrive motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur incl. 10jr garantie maakt dat je jarenlang zorgeloos kunt wassen.

  Home Connect: bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent.
  Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je werk je oven kunt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of er nog spoelglansmiddel voor je vaatwasser moet meenemen. Je kunt zelfs in je koelkast kijken, het is nu allemaal mogelijk met Home Connect.

  super15'
  Het super15-programma wast, centrifugeert en spoelt je was in slechts 15 minuten. Daardoor is het ideaal voor iedereen die licht vervuilde was (bijvoorbeeld na het sporten) snel weer schoon wil hebben.

  Snel+Mix
  Was van tevoren sorteren scheelt veel tijd, maar hoeft niet meer per se te worden gedaan. Met het Snel & Mix-programma kunnen verschillende stukken wasgoed in één trommel worden gewassen, en wel in minder dan een uur tijd!

  Onbalans-controlesysteem
  Door de elektronische onbalans controle wordt het centrifugeerproces nauwlettend gadegeslagen. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen. Het antiVibration design van de zijwanden met speciale structuur beperkt de resonantie tot een minimum.

  aquaStop® beschermt tegen waterschade
  De aquaStop® bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang en een veiligheidsklep. Samen zorgen ze dat bij een lek in de toevoerslang of in het apparaat de watertoevoer wordt onderbroken door de veiligheidsklep te sluiten - onmiddellijk en direct bij de waterkraan. Zo voorkomt het veiligheidssysteem elke vorm van waterschade.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie